Nektariner

Rockan äter nektariner, försökte ta kort på nya I love mummy tatueringen. Det blir konstiga skuggor när jag tar kort. Varför?

image182

image183

image184

Fler kalasbilder

image158
Lycklig 1åring.

image159
Äter banankaka själv.

image160
Leker i bollhavet.

image161
På rymmen.

image163
I tältet.

image164
Fick en grävmaskin.
image165
Och en tillhörande hjälm.

image166
Pappa hjälper til att öppna.

image167
Testar tutan på nya polisbilen.

image168
Parkerar polisbilen i jordgubbslandet.

image169
Kine får en åktur.

image170
Kine åker långt.

image171
Leker med nya klossarna.

image172
Fikar chokladboll.

image173
Några gäster.

image175
Minstingen William på kalaset.

image177
Vill äta tårta.

image178
Vill äta hela tårtan.

image179
Går bättre att ta med handen.

image180
Oj vilken kul leksak.

image181
Hemma med nya tältet och nya kallingar.

Rocky vill tacka för alla fina presenter han fick på sin födelsedag. Tack tack.

Min ansökan!

Jag tycker iaf att jag var rolig...mamam blev nog lite orolig

Hej Ica Maxi, Ove? eller nån annan som kan vara intresserad

Mitt namn är Hanna Fahlgren och jag är 23 år.
Min mamma sa att jag skulle söka det här jobbet.
Jag är duktig och har abbetat i affär förr. Jag vill ha jobbet som nån bärka eller nåt sånt har haft, det med blöjor å sånt
Jag har en bäbis så jag kan inte börja jobba änn utan måste vänta tills han får dagisplats.
Ni kan ju fråga min mamma om ni vill veta nåt, hon jobbar med ost och sånnt!
Mitt telefonnr är' ************om ni vill veta mer om min kan ni även ringa till chefen jag har nu Roger P på 0910 ********
mvh /hanna


Olyckan

Rocky ställde till med en olycka igår. Det hade kunnat sluta illa men gick ganska bra. Han kröp omkring och busade som vanligt, jag såg att han kröp till köket en snabbis men tänkte inte mer på det. När jag gick ner till tvättstugan kände jag att det lukade bränt men tänkte inte mer på det för jag tycker att det luktade i trappen oxå. När jag kom tillbax luktade det ännu mer, jag gick och kollade i köket och till min fasa ser jag att spisen är på! Det som var snäppet värre var att han hade lyckats sätta på två plattor å på en av plattorna stod vattenkokaren och på den andra stod plastbehållaren för välling(jag hade dessutom köpt ny välling och fyllt på dagen före). Jag skrek nåt och André kom flygande. Jag lyfte vällingbruken och hela botten på den var smält och all välling låg kvar på spisen. Lyfte sedan vattenkokaren som satt fast, den hade ett underrede i plast.

Vi har en OFF-knapp på spisen som vi alltid vrider på för då kan han inte starta någonting, han har aldrig förut lyckats vrida på knapparna han lyckades vrida på för dom är trögare än dom andra och vi brukar aldrig ställa saker på spisen! Men igår hade vi lyckats göra allt fel.

Jag och Rockan fick åka till Maxi och köpa ny välling och en ny vattenkokare.

Det gick mycket bättre att skrapa bort plasten från plattorna än vad jag hade trott.

Nu ska köket städas.

Dagen

image151
Med ballong i sin säng.

image152
1åringen badar.

image153
Får paket i mamma och pappas säng.

image154
Nya leksaker.

image155
Tårta.

image156
Äter kaka.

Det kommer fler bilder nån gång när jag har hittat sladden till den andra kameran.

Ettåringen

Nu är han 1 år. Rocky älskade att fylla år han fick tonvis med fina presenter och han har lekt med allihop! Nu sitter han nyvaken i sin säng och leker med klossar. Vi ska snart åka till stugan och mysa. Nu är mina veckor som chef förbi, det ska bli skönt att inte börja kl 8 varje morgon. Jag kommer att hinna träffa Rocky mer. Vi var och badade på Vitbergs igår kväll. Rocky vill aldrig sluta bada och han skrek som en stucken gris när vi gick därifrån. Norran var på joobbiet och intervjuade mig igår. Det lät på honom som att jag var en dålig mamma som jobbade och har en bebis. Det lät även som att han tyckte att jag var en idiot som inte ammar honom längre. Ska bli spännande att se vad han skriver och jag hoppas att dom inte sätter nåt kort på mig, förkyld, trött, kritvit  och helt utan smink nä dom borde vara smartare än så.

Ett år prick

Kl 9.30 den 25 Juli 2006 föddes Rocky, idag fyller han ett år. Han ligger i sängen och äter välling nu. Sen ska vi äta vattenmelon och efter det blir det presenter!

Grattis min älskling!

Bilder

Har fått några mms i helgen.

image148
Rocky visar hur stark han är.

image149
Rocky plockan stenar.

image150
Rocky luktar på blommorna.

Röd mamma, sjuk pappa och en slagen hjälte

Det blev Piteå. Har haft en helt underbar helg, en riktig semester. Vi har haft det mysigt i solen, ätit gott, druckit några öl(vissa drack mer än några), busat,  varit på promenader, ätit goda glassar, köpt lotter, sovit i ett förtält, solat på den svinkalla playan, jagat Rockan, badat, blivit röda och haft det härligt.

Rocky har varit helt underbar! Han har inte varit det minsta gnällig eller tjurig. Han hade lite svårt att sova bara, han hostar ganska mycket. Han blev överlycklig när han fick träffa katterna och hundarna som bodde på campingen. Vi var och badade en stund idag och han vägrade att sluta bada. Tillslut lyckades pappan söva honom i vagnen. Han var så trött så trött.

När vi kom hem åkte jag och Rocky direkt till stugan för att inte väcka André som har blivit riktigt sjuk som ville sova. Där fick han bada ännu mer! Vi kokade mormorssaft och åt bullar.

Jag är knallröd i ansiktet och kritvit på halsen, inte snyggt. Rocky sover och André sover, jag ska baka tårtbottnar hela kvällen lång. Å kanske äta någonting, jag är fortfarande hungrig.

Nu ska jag gå och tömma bilen på allt möjligt.

Jag glömde ju givetvis kameran, jättertråkigt att inte ha kort på Rockys första husvagnssemester.

Äntligen

Min första lediga helg i sommar. Sjukt härligt att gå hem idag å veta att jag är ledig i två dar. Har inte varit en toppendag, har mått ganska kasst, kräkits å så. Rocky är sjuk, snorig och hostig. Vi får bestämma imorgon om det blir Piteå eller inte. Har bakat muffins ikväll, ska bada en snabbis nu. Sedan sova, behöver det!

Blev ett 1årskort

Har betalat till Norran nu. På onsdag kommer nog kortet in i tidningen. Han blev söt tillslut.

image147
Svettig, myggbiten, riven och nakenfis.

Nya grejer

Fick min nya telefon idag, från beställningstillfället till jag hade den i handen tog det nästan 1½ dygn!


 

Är sjukt nöjd!

Vi tog en impulssväng till stan idag. På väg dit sa jag: Det blir absolut inte att impulshandla för 2000 spänn.
Å det var precis vad som hände! Jag hittade lite kläder och André lika så. Vi köpte även ett Buzz! Nu blir det tjejkväll snart!? Längtar till imorrn ska nöta hela kvällen.

Har haft två bra postdagar. Först kom Marimekkoköksgrejerna, Rockys present och tre Go´böcker. Och idag kom telefonen. Imorgon vänder säkert lyckan och räkningarna börjar rulla in.

Ska gå ner och hämta tvätten nu, en viss liten människa har orsakat mycket stora bajsfläckar på allt i och i närheten av sängen. Mysigt!

Sedan blir det att baka och städa. Ska även göra ett bakschema så jag hinner med alla förberedelser.



Sjukt

Var med om nåt upprörande och sjuk idag på jobbet. Stod i grillkassan och tag emot beställningar. En mycket överviktig mamma(vi snackar mage ner till knäna) skulle handla mat åt sig och sina barn. Mamman beställde ett stort grillkorvsmål åt sig men hade för lite pengar så det räckte bara till en varmkorv och en grillkorv åt barnen. Barnen var jätteledsna för att dom inte fick mer mat och bara en av dom fick en dricka. Mamman stod och skrek åt ungarna som inte alls var specielt jobbiga under hela tiden dom stod i kön. När dom fick maten gick dom och satte sig för att äta. Mamman åt sitt stooora mål med läsk medan barnen fick klara sig på sina korvar och dela på en festis.

Jag tycker att det var otroligt konstigt gjort. Visst köper man hellre mat åt sina barn så att dom blir mätta och belåtna än att spendera alla pengar till mat åt sig själv? Pengarna hade räckt till två små mål åt barnen och korv till mamman.

Äh

Sova nu. Nattinatti.

Hjälpa till!

Rocky älskar dammsugaren! Alltid när man dammsuger ska han "hjälpa till". Han kryper efter och skruvar på knappen som bestämmer hur "bra" den ska suga. Upp och ner och upp och ner, när man är färdig får man alltid gå ett varv till. Men han är söt.

image141

image142
Suger upp dammet mellan småfingrarna.


Hur går det?

Nu vill Rocky kunna gå, han tränar hela dagarna. Han kan gå till bilen om man håller honom en ena handen, men det är svårare att gå med skor på fötterna.

image140
Fastnat i kablarna kanske?

Fina sängen

Vi fick alla bitarna till sängen i veckan. Jag hittade oxå ett överkast på Hemtex å det var rea, 50%!

image139

Matar mamma

Rocky matar mamma med skräpmat.

image137


image138

Snyggaste ungen?

HAHA, försökte ta några blder som man kan sätta in i tidningen när han fyller 1år. Det gick inge bra!

image136

Nu är det jag som e bossen

Karro har gått på semester så nu är jag chefen i grillen :-)

Jag öppnade idag, började med att tappa ut en av kassorna så jag fick sitta på golvet och plocka mynt ett tag. När jag skulle räkna kassorna var det 1500 plus i den ena!? Sedan skulle jag tömma fritösen och byta olja, det gick bra tills jag skulle slå på den igen och inget hände. Ringde Karro och hon sa dittan och dattan, när inte det hjäpte ringde jag Magnus(som hade semester). Han var redan på väg för pooltäcket krånglade. Han pllade lite i fritösen och sa sedan att jag var tvungen att tömma den igen. När den var tom kom han tillbax och fixade den. När vi öppnade började fritösen överhetta och gjorde kolsvarta pommes på några sekunder. Då hade Magnus åkt till stugan så jag och Johanna löste det själva. Var förövrigt helt ok med folk, inte mycke å inte lite. Är riktigt nervös inför de kommande veckorna, vem ska jag ringa om nåt går sönder(det går vanligtvis sönder nåt varje dag. Äh, det löser sig nog.


Kom hem till en sovande bebis och en mycket god middag.

André är ute med sina kompisar och jag och Rocky har haft en myskväll med bad, mat och mysbollar(cheeszballz). När han somade tog jag mig ett glas vin och bakade. Det blev 150 Hallongrottor.

Ska försöka slita mig från datorn och plocka undan lite här.

image133
Kärlek (Rocky äter på en dippburk).


image134
Mysbollar. Han tycker att det är roligast att mata sin mamma.


image135
Åh, man an smula sönder dom oxå.


God morgon

Fredag och jag är ledig! Jag tror att jag och lilleman ska bada på vitbergs idag, ska känna på luften först. Det  regnar då iaf inte så ut ska vi. Skulle försöka sy gardiner sent igår kväll, det gick inte så bra! Lyckades sy ihop allt så det såg ut som ett dragspel. Inte bra!

Ska väcka den lilla nu.

Hur Kvinnlig/Manlig är du?

Kvinna:
Din poäng: 174
Du är en tjejig tjej. Det råder ingen tvekan om att du har kvinnlighet i dig, varken hos dig eller hos de i din närhet.

Man:
Din poäng: 90
Du är inte en man, men du är inte heller en pojke. Du befinner dig i gråzonen som kallas för 'kille'.
Du gillar partydrinkar och har enbart fjun på kroppen.


Testa dej på http://environstudios.com/

Presenter

Om 13 dagar fyller Rocky 1 år. Tänkte dela med mig av två presenter vi har köpt.

image129
Tält från Kids Company. Beställd från www.Inreda.com

image132
Lampa från sprall. Beställd från www.sprall.se

Surt sa Rockan

image127
Gott med citron.


image128
Iiii vad surt.


Inte vad jag hade tänkt mig

Blev utan barnvakt idag så jag kan inte åka på jobbet, skulle ha jobbat i 32 minuter nu men icket. Lilleman har somnat och jag ska nog skriva min arbetsansökan eller städa. Diskade idiotmycket igår, känner min nöjd! Har borta mina köksgardiner, det är inte lika kul. Jag vet att dom ligger i ett skåp men har inte hittat dom ännu. Aja ska surfa vidare. Hoppas att jag kan vara på jobbet kl 15.

Rocky i lekparken

image115

image116

image117

image118

image119

image120

image121

image122

image124

image125

23 år

Två dagar med kalas. Rocky har älskat att träffa alla människor. Han har varit så trött att han har sovit till 11.30 två dagar nu, det har jag oxå. Vi ska gå och bada nu.

Tack för alla fina presenter!

Regn

Regning dag och lugnt på jobbet vi har roat oss med lekar, längdhopp, frågesport mellan grillen och badet, film och musik. Jag har även varit en sväng på Barnenshus och köpt tårtljus, ballonger och inbjudningskort till 1års kalaset. Jag ska städa nu och sedan hämta min älskling hos mamma och pappa i stugan. Ikväll ska jag baka morotskaka.

Sovit gott?

Oh ja! Det har jag, Blev inte som det var tänkt. Vi köpte ny sängram, resårmadrasser, bäddmadrass, kuddar, lakan, örngott och påslakan igår. När vi kom hem och skulle sätta igång med byggandet hade dom inte skickat med sängborden eller skruvarna. Idag är det lördag och dom har nog inte öppet, måste vänta tills på måndag. Har iaf sovit gott madrasserna var dundersköna! Rockan älskar att krypa upp oh ner ur sängen för nu gör det  inte ont om han slår sig.

Jobb strax, det regnar och jag är överlycklig!

Säng

Ska hämta sängen nu!!! Min present! Jag tror dock inte att den får plats i chevan.

Kattunge

Agnes fick en kattunge igår! En liten flicka, tyvärr var det fel på henne hon hade öppen gom och ingen riktig svans så hon var tvungen att avlivas och är nu begravd i Gävle. Agnes var tydligen en bra mamma. Tycker synd om min lilla kisse.

image114

Sol och bad och salta dopp

Har varit i stugan idag fick med oss pappan oxå, jättemysigt! Vi badade i havet och solade. Rocky blev vild när han fick bada i havet, han kröp och kröp. Han somnade strax efter badet. Sedan skulle vi bada i lilla barnpoolen, jag fyllde och fyllde och fyllde vatten när vi var färdiga hoppade vi i vattnet. Efter en stund kom jag på att jag skulle ta kort på lilleman. Upptäckte då att jag hade badat med mobilen i bikinibyxorna! Den levde ett tag sedan dog den och den är fortfarande död. Rocky blev jättetrött ocoh somnade direkt vi satte oss i bilen.

Äntligen

Nu har ledigheten börjat, är ledig två dagar! Imorgon ska vi till stugan och mysa och på fredag koommer det någon och tapetserar klart vårt kök.
Rocky har haft en riktigt trevlig dag tror jag, först hos farmor och sedan på stan med pappa. jag blir lite avis när inte jag kan följa med och göra saker med honom. Han har lär sig att kasta bajsblöjan i soporna och att säga tack, tack idag. Han e duktig.
Ska gå å vila nu, blir nog att sova för natten.


Nytt Rekord

Har aldrig haft så många läsare som idag!

Rekord

Har haft två jobbiga dagar på jobbet. Årsbästa två dagar i rad, Inte så konstigt med tanke på vädret. Jobbar imorgon oxå men sen är jag ledig två dagar. Idag har Rockan lär sig att dansa, höll på att skratta ihjäl mig när André skickade filmen, så söt! Undrar bara var han har lärt sig det. Hoppas att det går lägga in filmen på datorn. Mormorn har oxå gjort en rolig film idag. Äh ska sova nu.

Jag är inte alltid så smart heller

Vi var på väg någonstans, jag skulle skjutsa André till jobbet eller nåt. Lampan som säger att någon lampa i bilen lyste orange som den har gjort ett tag.

Jag: Nä men shit! Nu lyser trasiglampalampan röd! (Tänkte att nu håller biler på att sprängas eller nåt, var livrädd).
A: Eh, ta av dej solglasögonen!
Jag: Va?
Och gjorde det. Då var den ju orange.
A: Jag ångrar att jag aldrig har skrivit upp allt korkat du har sagt. Det kommer ett par per år.

Mat Mitti Natta

Jag fick mat i natt. Inte wok som jag hade hoppats på utan oxfilérullar(jättegoda), inte en utan två och två drickor. Han tyckte att det skulle bli rättvist så eftersom att han hade ätit två stycken. Jag fick även godisremmar. När vi kom hem började en matstund som var mycket underhållande.

Nr 1:
A: Jag öppnar din dricka
Jag: OK?

30 sekunder senare rycker han till med armen och slår ut min dricka över fjärrkontrollen och min väska.

Jag: Vad gör du?
A: Men hur fan ska jag veta att din dricka var öppen?!

Nr 2:
Jag sitter och försöker trycka i mig den första oxfilérullen. Det går lite trögt och jag börjar stånka. Då börjar han som ligger och ser vädligt trött ut prata lågt och bestämt.
A: Nu har jag handlat mat åt dej för 160 spänn och du är ändå inte nöjd. Ingenting duger åt dej. Du är så otacksam och kan inte ens uppskatta attt jag har handlat mat åt dej för 180 spänn.
Jag: Va säger du? Jag sitter ju och äter och är lycklig.
A: Ja så där hade det låtat om jag hade varit sträng mot dej! Det hade väl inte varit så roligt!

Nr 3:
Kanske tre minuter senare. André ligger och sover och jag äter fortfarande.

A: Nu du tur sover kanske
Jag: Va?
A: JAG SA NU DU TUR SOVER KANSKE

Jag hade en hysteriskt kul matpaus i bullbakandet. Kanske var kul för att jag var trött och klockan var mycket.

RSS 2.0