Imorgon

Kommer att sakna min Rocky imorgon. Men roligt kommer det nog att bli. Ska försöka ta mig till stugan snart och sätta barnstolen i mammas bil.

Lite kort från en härlig höstpromenad


  


Trevlig dag

Har haft en trevlig dag i stugan. Har ätit surströmming och busat. Helt plötsligt lärde sig Rocky att gå baklänges och hur man låter när man sover. Nu är det städning, röjning och förbereda hemmet för nyheter som gäller. Ska lyfta soffan och kolla om Alfonsboken ligger där.

Tack för maten och en trevlig dag.

Jag är inte som alla andra

Jag har lyckats betala för mycket till radiotjänst. Fick ett brev idag där det stod att jag har betalat 499 kronor men det finns ingen obetald faktura så istället placerar dom pengarna på kommande tv-avgiftsfakturor. Det är ju snällt.
Har nu suttit i över en timma med en ansökan och då var själva ansökan redan klar. Var tvungen att fylla i 100 frågor och bifoga ett kort innan man kunde skicka in den. Nu är allt gjort, nu ska Rocky vakna.

Galonisar

Idag köpte vi regnkläder åt den underbara. Han ser ut som en liten arbetare i dom.

image331
Nöjd

image332
Busig

image333
Man blir trött efter en långtur på stan. Han la sig för att vila på all reklam på golvet.


Nu sover han och jag ska betala räkningar, beställa dagiskort och skriva en arbetsansökan.

Fix

Nu är det två rörmokare(jag trodde att det hette rörmockare) på våran pyttelilla toalett. Dom fixar droppandet bredvid taletten. Dom svär ibland, det verkar inte gå så bra. Dom pratar om packningen. Vi får se om det löser sig.


Nu är det "fixat" men toalettgolvet är täckt med skititgt vatten och hallgolvet pryds av svarta blöta märken från riktigt stora skor. Det luktar mögel och avlopp. Äckligt. Måste skynda mig att skura!

   

Test

Är du smart?


Peppar

På måndag bär det av till Haparanda. Vi ska köra nästan 40 mil för att få gå på IKEA. Jag peppar för fullt! Det här är min inköpslista:



HANNES skrivbord 295:-



2st MALM byråar med 3 lådor 695:- / st



SOLSTA OLARP fåtölj 399:-



SPÖKA nattlampa 119:-



POÄNG barnfåtölj 175:-


Oj, jag trodde att det var mer grejer. Det lär ju bli en hel del småplock.

(Alla bilder är från IKEA)

Barnfri

Vad gör man när man är barnfri i två timmar? Kan man göra någonting annat än att städa? Jag kan nog inte det. Rocky är hos farmor för jag har varit och gjort en biopsi, det var halvotäckt. Nu ska lillmannens rum få en storstädning, skönt att kunna vika in alla kläder i byrån utan att någon sliter ut dom.

(Jessica har lärt mig att länka.)

Erbjudande

Fick ett samtal idag ett erbjudande om ett jobb, ska jobba extra mest kvällar och helger, men det är ju iaf ett jobb.

Oväntat!


Shape

Idag öppnade Shape på Solbacken. Åkte dit med mamma, bror och Rocky så klart. Jag trodde att hela min IKEApeng skulle försvinna idag men det gjorde den inte. Hittade inte nåt speciellt men köpe några småsaker. Dom hade många fina saker till bra priser.
Sedan åt vi lunch på Subway, jag visste inte att dom hade öppnat. Det var lika gott som vanligt.

image313

Köpte iaf en matskål i plast åt Rocky, en förvaringslåda för Andrés skivor, ett betonghjärta och två ljuslyktor. Sjuksköterskan som är ett badskum fick Rocky av sin mormor.


Underbara

Har haft en underbar dag med Rocky idag. Han har varit glad och pussat mig hela dagen. Han har städat och gjort tokroliga saker. Vi har legat på golvet å tittat på tv och ätit mackor. Tillslut somnade han på min mage. ♥Kärlek ♥

Nöjd?

Det är kul att se André så här nöjd. Han sitter i sovrummet å pratar med sig själv om hur bra bild det är på tvn. Jag sitter och lyssnar och skrattar.



 

 


 


 "Det är jävligt coolt att sitta å spela tv-spel å möta kompisar på internet. Visst är det? Visst är det!"



Väntar

Sitter å väntar på den nya Tvn som är på väg. Surt att vi inte har resten av de nya grejerna som ska in i sovrummet. Jag åker ensam till IKEA imorgon.

Pyjamasmys



image308

Tittar på Bolibompa i sin nya pyjamas. Han vill så gärna ha skor på sig.

Kok, kok

image307

Kokar bort allt snor.

Den vilda bebin

Han klättrar, på ALLT!

image300
På symaskinsväskan för att kunna tömma överrsta lådan.

image301
På soffan för att ta sig högre upp.

image302
På hyllan, kikar på kort på pappa.

image303
Han tar ner korten för att kika lite närmare.

image304
Pussar bebiskort på sig själv.

image306
Lite väl tuff...

Klunsning

Vi har pratat om ett nytt soffbord ett tag, jag hittade ett i Allt i Hemmet som jag blev tokig i. Upptäckte senare bordet finns här i stan. Vi var å kikade på det igår. André hittade lite olika bord å allt i svart men jag vill ha ett vitt bord. För att gör det rättvist klunsade vi om vem som skulle få bestämma. Första omgången handlade om färg, den vann jag. Den andra omgången handlade om vem som skulle få bestämma form, den vann jag oxå. Najs najs!

                                          image297                             
                       Andrés bord.       


              image299
                      Mitt bord.


                          (Bilder från Svenskahem.se)


Hahaha

image290
Fick det här kortet på Rocky av min bror nyss. Jag skrattar ihjäl mig!

Vem kan ha lärt honom detta?

image288image286

image287

Trist

Det är så tråkigt här hemma när Rocky sover borta. Allt känns meninslöst. Har sedan kl 9 väntat på att André ska bli pigg så att vi kan gå och hämta honom. Jag tror dock inte att han kommer att bli pigg idag men nån gång måste han ju stiga upp. Jag vill städa bort resterna från grabbfesten som var här igår men André har lovat att han ska städa och diska. Frysen verkar ha sluta fungera, det lyser en röd varningslampa.

Meningslöst, meningslöst, meningslöst.


Intervju

På måndag ska jag på en anställningsintervju! Trodde att det var mamma som ringde, men det var en Gunilla. André blev inte lika glad som jag blev, han vill inte att jag ska jobba. Skulle försöka sova en stund men nu är jag pigg och pirrig. Helgen kunde inte ha börjat bättre!

Fönster

Har torkat fönsten, tvättat och ugnen har fått sig en omgång. Har planterat nya blommorna och ätit lunch så nu får sjuklingen vakna snart.


 

 
Köksfönstret.


 


Sovrumsfönstret.


Klantig

Har lyckats skada mig idag. Var på väg till vardagsrummet för att göra nåt som jag inte kommer ihåg. Lyckades då halka på en teckning, flög och landade på ryggen slog även i huvudet i golvet. Jag kände att det knäppte till i ryggen. Jag trodde att det var kört, men efter ett tag tog jag mig upp. Nu några timmar senare har jag fruktansvärt ont i svanskotan. Det var den som fick ta all stryk. Jag ska aldrig mer ha förvara teckningar på golvet.

Rocky sover och jag ska tvätta fönster och skura ugnen.

Ny Tv

Nu har vi beställt en tv till sovrummet från NetOnNet. En Sony KDL-40D3000.

 image277


Måste bara hitta nån som vill adoptera aset vi har där.

(Bilden lånad från datorbutiken.com)

Piffad

Har klätt en kruka i samma tyg som tavlan.


 

Fotografering

Idag var det dags för dagisfotograferingen. Det gick riktigt bra, han satt på en egen stol och var söt. Han fick leka med sina nya kompisar en stund oxå.

image271
Vill alltid ha på sig sina sandaler.

image272
Sitter och myser i sin puff.

Rensning

Har varit lite duktig och burit ner kläder, väskor, blöjhink och någrar leksaker till källaren. Ska försöka byta leksaker lite då och då i Rockys rum så att han kan röra sig. Nu är det FULLT i förrådet. Jag har varit nere i källaren många gånger och packat om och fixat. Det blir tillslut fullt om man har en sambo som vill spara allt. Ska ringa och fråga imorgon om vi kan få byta förråd, det står tre stora och tomma därnere.

image270


Oj

Det är ju natt. Jag hade tänkt rensa byrån som jag ska måla. Det får bli imorgon.
Ska bli skönt att få bort fulträfärgen.
Sova nu!

Första gången

Idag vid 13.30 gick vi till Rockys dagis för första gången. Det var Lingon han skulle gå på. Det var ett bekant ansikte som hälsade oss välkomna. Rocky hade redan fått en egen hylla att hänga av sig kläder på. Vi gick och tittade lite och Rocky fick leka lite. Det var mysiga barn och mysiga"fröknar". Det kommer att bli jättebra!

image265
Försökte ta mamma-barnkort.

image266
Går inte så bra

image267
Går ganska bra.

image268
Bus.

image269
Redo att gå till dagis.

RSS 2.0