ÅskA

Det blixtrar och dånar, jag tycker att det är mysigt. Jag vill ta på mig regnjackan och ställa mig på balkogen men vågar inte riktigt. Höll på med målningen av string nr 2 men har nu släckt ner för att kika i fönstren. Tänker på alla brandmän som säkert sitter redo och väntar på att ta hand om något hus eller någon stackars människa, om dom inte redan har ryckt ut.

Min telefon har överlevt tillbudet i min väska, kameran hänger fortfarande på tork. Har hört att lillebror vill göra affärer om den inte går igång. Han ska köpa sig en vattentät kamera.

Tänker på alla historier som mamma och pappa har berättat. Jag tror att det var någon gammelfarmor/mormor som satte gummistövlar på sängbenen när Åskar var på besök. Och jag tror att det var min mormor som tog med sig hela familjen ut i bilen när det åskade. Rätta mig gärna om jag har fel.

Vi var och badade i Sjöbotten med Jessica och Sandra ikväll. Rocky var rädd för tigrarna i skogen. Bada tyckte han var lika kul som vanligt. Att hamna under vattnet var inte heller tråkigt. Måste köpa armringar eller någonting åt honom för han har inget hov. Han har även kollat i min navel ikväll för att kolla om det var någon bebis där. "Nää ingen bäbis" sa han och gick vidare.

Slutfantiserat från mig.

Håll er i hatten och klättra inte upp i nåt träd.

Jag håller tummarna för att hela stan blir utan el imorgon, eller iaf vitberget ,kanske bara grillen på vitbergs.


Så kan det gå

Har efter en slitig dag varit och fikat med vänner, barn och ofödda. Att jag är tankspridd, tapig och förvirrad är ingen nyhet. Men på vägen till Jessica la jag ner en vattenflaska utan kork i min väska. I fikakön blev jag blöt, Det droppade ur min väska. Jag kollade i den och där i flöt bla. telefonen och kameran. Dom går aldrig att rädda, dom är fortfarade immiga. Skit, skit, skit. Jag måste ringa och höra om jag har en drulleförsäkring imorgon, annars ska jag skaffa en. Det var ju inte länge sedan André hittade hammaren som jag hade lagt i kylen(kommer inte ihåg vad mer jag hade gjort för tokigt den dan men nåt var det). Jag spårar ur mer och mer.

Telefonen bryr jag mig inte om speciellt mycket, André köpte en ny förra veckan så jag har tagit den som han hade vuxit ifrån, men KAMERAN! Jag använder den varje dag. Hur ska jag klara mig utan? Det kan jag inte. Ska vänta ett par dagar sedan måste jag fundera på vad jag ska ta mig till. Det här var inte bra.
 


Kalas

Om nån vill se kalasbilder finns det hos Jessica, min kamera blev kvar i köket men André fotade istället. Dom bilderna kommer en annan dag.

Det är fel på min dator eller min laddare till datorn. Den laddar inte. Jag har fått låna Andrés laddare.


Det här är André.

Nu säger jag natti natti.

Helgen i bilder














Inget nytt

Hade tänkt styra upp alla bilder jag har tagit i helgen men först var kameran borta, den låg i vagnen i trappen och nu när den är funnen fungerar inte min dator som den ska. Det går inte att föra över bilder och batteriet kan inte laddas. André säger att min dator är bra, jag håller inte med. Imorgon händer det mycket. Ska åka till jobbet kl 7 för att hinna skrubba.

Synes

Sol

Jag är röd! Äntligen lite färg. Har varit ledig tre dagar och imorgon börjar en ny vecka. Jag är redo, jag är laddad. det kommer nya ferios imorgon, det är jag inte sugen på.

Tur att alla arbetare har varit så duktiga i helgen. Kram till er alla.

Tack

Tack för alla presenter, dom kommer att uppskattas!


Har vi tömt Barnenshus nu? Vi har iaf fixat ett klirr i kassan åt dom.

Nu sk jag äntligen sova, jag hoppas på en ordentlig sovmorgon. Det spelar ingen roll att solen skiner imorgon, sova ska jag om jag får för tvååringen. Lyxigt med långledigt.


2 år idag!

Lillälsklingen fyller 2 år idag! Grattis min skatt.



Dagen började med paketöppning och  bokläsning. Sedan bad och mys. Vi har även varit ute och cyklat och lekt i lekparken. Nu ska vi äta lunch. Efter sovtjamen blir det barnenshus, där ska han få köpa precis vad han vill! Ikväll kl 19 blir det kalas på Vitbergbadet.

Körde åt skoget

Det här hände mig idag.



Skulle till stugan för att hämta Rocky. Fick möte i en kurva, han körde mitt på vägen. Jag bromsade fick sladd åkte in i skogen och studasde ut på vägen igen. Killen i den andra bilen stannade inte, han kanske inte såg. Jag körde för fort, men inte mycket och bromsade kanske för hårt. Hade jag inte svängt ut så hade det ju smullit ändå. Vi fungerar både jag och bilen. Jag är chockad och rädd, han har inga fungerande ljus.

Tre bilar körde förbi när jag låg i diket, ingen stannade. Jag snurrade så att jag hamnade åt fel håll och i andra körbanan så jag var tvungen att köra en lång bit tillbax för att kunna vända. Det var jätteläskigt att köra förbi stället på vägen hem.

Ibland ska man ha tur i oturen.

Bitterfittan eller nån annan?

Jag är toksugen på lite bokläsning. Gärna nåt bra, handlingen kvittar. Har du nåt tips?

Fick höra av en arbetskamrat för ett par veckor sedan att jag om nån borde läsa Bitterfittan. Hur ska man ta det?

Jag läser inte böcker ofta, min senaste bokperiod var när Rocky låg i min mage. Då lånade jag en bok av Jessica och hade mardrömmar om att jag födde ut en blodklump när jag sov. Nu har jag inte så mycket att vara rädd för, tror jag.

Märks det att jag inte kan sova? Kan det bero på att jag inte vill till jobbet imorgon?

Rocky

Solstrålen i mitt liv. När man frågan honom vad han vill ha när han fyller år svarar han: "palaplyyy". Vi som var och kollade på en eljeep idag. Mormorn har redan paxat paraplyet. Typiskt.

Nu baka och hitta ett fint kort på storkillen.


Konstigheterna fortsätter

Nu flyttar min Agnes. Jag har inte ens en timme på mig att säga hej då. Skit å.

Konstig dag

Dagen började med försovning och konstigheter, den har fortsatt tokigt. En glad nyhet har jag dock fått, grattis till er. Kvällen ska spenderas i en skurhink.

Den här dagen blir allt annat än bättre. Nu är jag förvånad och förbannad på riktigt.

Grill

Har just solat mig lite, Vet när jag ska kunna få mig någon färg annars med jobb 8 - 16.30, bristen på sol i sommar och ett småbarn. Skönt var det inte men jag behövde svettas ut lite skit. Tänkte bara på hur jobbigt hamburgarna har det. Nu blir det en strykning på the Stringhylla och sedan lite städning. Imorgon får jag HELG! 

Agnes kom just föbi och ville slicka mig i naveln, äckliga kisse.

 

Edda

Vi har varit på Edda och badat med Eschi där träffade vi Anna och Sander som vi plaskade lite med. Jag undrar om jag eller Rocky är tröttast. Det blir en tidig kväll för mig.

Ernst

Sitter och väntar på att kunna sova, nä jag ligger. Bläddrar lite i Aftonbladet, nä jag scrollar och ser Ernst på en bild. Jag gillar Ernst. Inte för att han kan och är händig utan för hans uttalanden.





Ernst Kirchsteigers bästa citat!

1: Här sitter jag och känner in rummet.

2: Åh, kära nån, vilken dag. Jag är så full av intryck.

3: Det här med att sitta så här och tälja, det är någonting jag tycker är väldigt skönt.

4: Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst.

5: Det här fönstret ger väldigt skön kontakt mellan ute och inne. Det är som om att ute och inne vill varandra någonting.

6: Jag har mött libbstickor som tittat mig i ögonen.

7: Det blir som ett vattenfall av ek.

8: Jag är nog den som gett plexiglaset ett ansikte.

9: Man känner aldrig sig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen.

10: Se så vackert stenen tar emot oljan

11: Staffan, kan inte jag få testa att slamma? Det ser så himla kul ut.

12: När en katt ligger och sover i ett rum finns det
inte mycket mer för en inredare att göra där.

13: Man blir lite varm i hjärtat när man sitter framför ett så här gammalt hus.

14: Här kommer huset att trivas bra, här kommer jag att trivas bra. Och vad kan det bli då? Jo, bara bra.

15: Färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sig på egen hand.

16: Hjärta, hjärna, i nån skön förening där.

17: Först kramar jag alla i familjen - sedan ställer jag mig vid spisen.


Jag undrar om han sitter hemma och funderar över roliga liknelser.




DesignTorget kan man köpa söta tändsticksaskar med bild på Ernst och finurliga citat.

Deppig

Alla kattungarna är försvunna. En hit och en dit och tre där. Agnes ser ledsen ut. Tänk själv hur det skulle vara om någon kom och hämtade dina fem barn och du aldrig fick se dom igen. Det är faktiskt synd om henne. Men jag tror att hon bara ligger på kudden i köket och vilar sig. Hon har ett par timmars (veckors) sömn att ta igen. Hon kanske blir lycklig när hon har fått "sova ut". Jag kanske oxå skulle prova på det. André tycker att jag sover ut när jag går och lägger mig tidigt men jag håller inte med. Sover ut gör man till kl 11.00 minst. Jag skulle aldrig klara av att sova så länge om jag fick chansen, man har ju kommit in i rutinerna nu när man har levt med barn i två år. Fatta två år! I hobbyrummet är det fest. Jag har varit och försett dom med mer öl, man får lite konstiga blickar när man handlar 3,5or tre minuter i tio en regning tisdagskväll (jag åkte på affärn för att hämta Rockys nya kläder och jag har provat dom på honom i sömnen. Han får ju inte veta vad han ska få)

 Imorgon är det järngänget som jobbar. Testa oss.

Sista natten med gänget

Imorgon flyttar ett par kattungar, lite konsitgt är det och dom två som flyttar är så underbara varelser. funderade ett tag på att sova med katterna i soffan, men nä. Allergi och sex katter i soffan, eller i ansiktet , eller bitandes på tårna. Nä jag sover utan dom. Jag är dödstrött. Har jobbat ett pass på 11 timmar, det skulle inte vara så men vi har en ny glassmaskin och undervisningen tog ett par timmar. Men han kallade mig för händig, då gör det inget. Jag är hellre händig än het har jag klurat ut.

Konstigt inlägg men John Blund har redan varit förbi.


Kom å köp glass imorgon, jag lovar att den är svinbra!!! Lätt bäst i stan. Kom å prova.

Rosa

Kattungarna har varit i farten, dom har varit i farten över min dator. Någon av dom har ändrat så att allt är rosa i olika nyanser, det blev lite gulligt men ovant. Imorgon ska vi gå ut och fota.


Dom blir snyggare i solljus, var ute på ballen med Isac och testade. Tar man kort på honom inne blir han bara brun.

Idéer

Jag har en stringhylla som står och väntar på målning, det blir aldrig av. Det kan ha att göra med att jag inte har hittat någon vettig plats för den. Men när jag hittade den här kom jag på att den borde få hänga i hallen.



Just nu känns slipning och målning viktigare än skrubbning.

Skylten kommer från Perlanliving.

Ny skål



Rocky fick två skålar idag, en till lördagsgodiset och en till jordgubbar.
Det var bara jordgubbsskålen som blev invigd idag.

Nu mår jag äntligen bättre. Jag är så slut att jag slocknar nu igen.

Det hjälper inte

Har nu ätit alla Eeze jag får äta idag dvs ett paket. Det hjälper inte, det är lite värre nu än tidigare. Rocky sover så jag ska oxå göra det, ska inte ställa nån väckare, bara sova. Nu mörklägger jag vardagsrummet med ett lakan för fönstret oxh knyter en halsduk över ögonen.

Jag känner mig helt apatisk.

Till Johan: Mamma vet var dina öl finns.

Till Jessica: Jag hör av mig om jag överlever.

Migrän

Det här är inte kul. Migrän igen. Den här gången kom det snabbare, på mindre än 5 minuter kom huvudvärken. Vi som just skulle gå till stan. Nu kan jag inte ens hämta tvätten. 2 gånger på en vecka. Ska det fortsätta så här så vet jag inte vad jag gör. Det verkar inte som att tabletterna hjälper lika bra som förra gången heller.

Presenter

Har klickat in en beställning från babyshop. Rocky ska få lite födelsedagskläder men säg  inget till honom.


   

   



Fråga

I ett av mina paket fanns detta. Nu till min fråga.
Får jag byta det mot ett "presentkort" på Beijers eller byggmax?


Mys

Myskväll med kattungarna. Vi la oss i soffan allihopa och såg Gustaf-filmen. Katterna kröp upp la sig med Rocky.











Sminkning

Vi har roat oss med smink ikväll, vi behövde lix bada.


Så här ser han ut när man ber honom att se glad ut på kort.

I badet vinklade han fötterna utåt och sa "Ocky iiiin". Iiiin betyder delfin.

Min dag

Nu är jag 24 år. Dagen började inte bra, inte bra alls. Men när jag kom på jobbet blev det bättre. Det här hittade jag på dörren till mitt kontor.







Måste erkänna att jag grät en skvätt.

Födelsedagsfika med föräldrarna och brodern på Stigs och sen hem för att öppna paket.

Tack för idag.

Tack för allt!

Migrän

Jävligheternasjävligheter drabbar mig i veckan. Jag har idag fått mitt livs första migränanfall. Skitläskigt och skitont. Tycker synd om alla som någon gång drabbats av detta. Först flimmrade det för ögonen och jag såg inget åt sidorna, sedan bankade huvudvärken igång och tillslut kom illamåendet. Nu har jag köpt migräntabletter och det börjar släppa.
Vill inte vara med om detta igen.
 
Apotekskvinnan sa att om  man tar lite koffein tillsammans med värktabletterna så hjälper dom fortare. Jag önskar att jag hade lite kaffe. Supersugen!

Oxå lägger vi in ett grattis oxå!

Lyx

Rocky sover och snart gör jag det samma. Det har varit en tung dag men jag har lyckats sopa golvet så det borde betyda att jag mår bättre. Imorgon ska det hinnas med mycket, nu ska jag titta i huvet.

Sjukt

Har kommit mig hem från jobb och vårdcentral. Mitt tillstånd kallade hon för "lite, början eller en lätt lunginflammation".
Det var fi**an som frågade mig om jag var deprimerad när blindtarmen sprack som ställde diagnosen utan att annvända något instrument. Hon kollade på snabbsänkan (som låg lite högt)och sedan fick jag gå hem. Nu sitter jag här med andningssvårigheter och feber och ska jobba och leva som vanligt. Jag tar mig inte upp för trappen utan att ta ett paus.

Jag har även kattallergi kom vi fram till. Inte så oväntat då jag sväller igen när jag gosar med dom.


Testing testing


Dopp

Har jobbat på invignignen av nya Eddahallen idag. Det kom faktiskt mycke folk och alla verkade nöjda. Efter jobbet åkte vi till Vitbergsbadet. Det var kallt i luften och skönt i vattnet. Rocky älskade vågorna, att han blev omkullknuffad av dom och fick kallsupar vara bara kul. Jag ska sova nu, hade tänkt mycket men är för trött, har jobbat 7 dagar i rad och förkylningen har tagit i med hårdhandskarna igen. Måste först ge katterna kvällsfika, medicin och räkna dom.

God natt.

Svullet

Rocky vaknade enögd och sa: " Ocky se ingenting". Jag fick paniken och ringde många samtal. Han är förmodligen väldigt allergisk mot myggor och skit och 20 dagar för ung för medicin som hjälper. Nu är det bättre men det ser ut som att han har fått en smäll för det har blivit lite rödblått.



Jag hoppas att sjukperioden snart är över. Det är inte kul att se sin gullunge vara sjuk flera gånger i månaden.
Om jag ändå kunde få vara sjuk istället för honom.


Mycket nu

Mycke jobb, för lite Rockytid och inte alls någon bloggtid.

Olyckor i hemmet

Har Googlat lite och fått veta att var trejde olycka sker i hemmet. Jag klantar mig ofta hemma. Jag snubblar, halkar, klämmer mig och allt annat. Idag har jag lyckats riva sönder tån. Jag vet inte om den är av men den är svullen och blåröd det dunkar även när jag går på foten. För bara ett par dagar sedan föll jag i trappen på väg hem. Av det fick jag konstiga blåmärken. Idag snubblade jag över dammsugaren och lyckades fastna med lilltån i ett litet utrymme på den.

Nu ska jag styra upp hemmet, imorgon kommer Anti som Jessica kallar dom.

RSS 2.0