Ojojoj

Nu är det färdigTraderat igen. Inte Traders fel utan mitt eget. Två nya sänglampor, schampo och balsam är på väg.
En vinterjacka är oxå på väg men inte från Tradera utan från Stadium.

Ny

Hittade en lampa till sovrummet idag, vi behöver ingen och jag hade absolut inte tänkt köpa en. Men den är ju så fin.


Just nu hänger den i hallen eftersom att vi inte har någon riktig kontakt i sorummet.

Mina tre favoritlampor och plattången på samma bild, inte dåligt.

Nytt projekt

Lilla Rocky är 2 år och ehm...3 månader. när han var 6 månader framkallade jag sisådär 600 kort(galet många) och just ja dubbla kopior på det(ännu mer galet) . Tanken var att göra ett fint fotoalbum åt honom. Idag köpte jag ett som dög eftersom att det tydligen inte tillverkas vita. Det blir ett svart med vita blad istället(svart med silverpenna känns så -04). Nu har jag någoting att pyssla med i soffan på kvällarna. Som tur är ligger korten sorterade i olika fack med daum och i ordning och allt info om pojkens första år finns i ett block som formodligen oxå ligger i "att göra lådan". Jag var riktigt duktig där i början, när jag började blogga slutade jag skriva i blocket men nu finns ju allt här på nätet. Nu ska det första året äntligen förevigas.


Vill egentligen scrapbooka lite men har inte orkat lära mig så mycket och alla färdiga paket verkar så pluttinuttiga. Jag köp på och ser hur det blir. Har iaf köpt ett gäng snygga pennor.


Återvinna

Var dumpar man kläder som ingen vill ha?


Dagisfoton

Kort på kort





Han har vuxit en hel del på ett år.

Min stora fina pojke!

Slöfocken

Hela vägen från hemmet till dagis skrek han att han ville åka bil. Det är ju så långt att gå, eller?
Dags att jobba.

Jag undrar varför mina skor är helt blanka på undersidan, det är ju livsfarligt nu när det är halkigt och minusgrader.
Rockys vintervantar är spårlöst försvunna. Typiskt.

Måndag

Ny vecka, en stängningsvecka. Underbart härligt att få vakna till Rockys tokigheter. I helgen blev det badande och söndagen spenderades i Umeå, eller i en liten bil.
Tanken var Mässdag men så blev det inte riktigt, det blev lite vintershopping. Rocky fick ny overall och vinterskor fick hela familjen. Det roliga är att mina skor är så fruktansvärt fula. Dom är även fruktansvärt sköna och jag vet att dom kommer att användas mer än vad som borde vara lagligt.


Vet inte varför men så fort ovarallen åker på så drabbas han av någon sorts barnförlamning.


Nu tänkte jag hoppa ner i ett varmt bad och tina upp mina fingrar och tår.

- På torsdag ska jag och Karro på hockey!

Missa inte

PerlanLiving har REA.

Tradera

Från och med nu finns inte tradera för mig. Det är bara skit. Varför köpa begagnat lurendrejeri när man kan köpa nytt när man vet vad det är, vad det kostar och vad man får? Jag ska aldrig mer bli lurad på pengar eller på tid.

Färdig!

Nu bär det av till Edda snart, vi ska vara där ikväll och bada helt ensamma med lite myskrokar och kanske en tugga mat.

Ska ta med mig kameran.

Sommar och pumpor

"Det äj sommajäädej ute". Rocky tycker att det är härligt ute idag.

Vi har varit en sväng och tittat på tomtar, köpt pumpor, smörgåstårta och jordgubbar.

Ikväll ska vi bada och äta räcerbilar med alla utom pappa André

Bäst

Dagen har varit BRA! Jag har fått skriva på alla papper så nu är det helt klart att jag är fast på Eddahallen. Jag har fått höra hur god mat och mackor och fika och kaffe vi har en massa gånger. Inte någon surskit idag. Jag har fått träffa kvinnorna på kontoret som var jättetrevliga. Det bästa av allt var ett brev som jag fick idag. Shit pommes!

Nu har jag dessutom helg.

Bara kärlek

Min lilla kärlek är så underbart härlig nu. Han utlöser skratt efter skratt. Jag känner att jag inte hinner träffa honom lika mycket som jag vill(kanske inte så konstigt när man jobbar heltid). Men studerna vi får är magiska. Jag längtar efter att få umgås med min 2åring hela helgen.

Idag började han med att säga:"Jag tänkte köpa mig en hund".

I badkaret döpte han en grej till "Sune" och en annan till "Elisabet".

När vi åt mat frågade han:"Tycker du att det smakar bra?"

Det rör sig så många underliga tankar i det lilla huvudet. Bara en dag kvar sedan ska vi få umgås och prata i två hela dagar. Det är nästan så att det pirrar i kroppen.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ny dag

Dagsplaneringen gick åt skogen nu. Har kollat fel på dag, jobb, dagis och tid

Har suttit vaken en timme mitt i natten för att försöka sluta hosta

Är trött som få

Huvudet värker

Örat värker

Jag längtar till helgen.

Nu ska jag gå och vattna mina groddar.

Synes


Magnus Uggla

Sitter och läser Magnus Ugglas blogg. Rocky kommer förbi och säger: " Titta vilken fuling, titta på APAN!"


Hes

Min förkylning sitter på mina stämband och jag kraxar ur mig meningar. Jag är trött som en dödgrävare oxå. Var inställd på att kämpa mig igenom mitt 6-14pass imorgon och sova mig  frisk på tisdag men jag hade som vanligt fel. Det är på onsdag jag är ledig. Spinning och alkohol kanske inte var det min förkylning behövde men jag ångrar ingenting.

Snart är det måndag igen, veckorna bara rusar iväg.

Nöjd

Nu är han hemma. Jag har längtat så. Steg upp före 8 för att börja vänta. Mamma hämtade hem Rocky före hon åkte till jobbet. Vi har ätit frukost och nu ska vi bygga tågbana. Min röst är spårlöst försvunnen, kanske inte helt oväntat. Vi hade en jättetrevlig kväll igår. Mys och mat hos Karro med snack, Buzz och vin. Efter låååång väntan i kön kom vi oss in, vi
hängde in jackorna, köpte en öl och sedan var det dags att hämta ut jackorna igen.

André bjöd på kvällens roligaste eller konstigaste. När vi kom hem sa han att han brukar göra sånt när han inte tror att någon han känner ser på.

Tack för trevlig kväll och tack till Tina för blommorna.

Rutin

Har blivit stoppad av polsen igen. Vi verkar köra samma väg varannan fredagskväll. Eller så är det pga för mörk baksida som dom följer mig. blev stoppad på precis samma busshållplats oxå. Hade inget körkort men självklart kör jag nykter. Upplyste poliserna om att det förmodligen är nåt elfel i lamporna som kommer att åtgärdas snarast. Vi sa sedan att vi skulle ses på samma plats och samma tid  om två veckor.

Nu måste lyset fixas!


Kallt

Jag sitter i soffan fullt påklädd med halsduk och duntäcke och fryser. Halsen är ond och jag är lite hes. Jag mår inte suveränt. Vi fösökte se en grisfilm idag. Jag somnade, jag väcktes av att ungen kastade världens största batteri på mig och spräckte min läpp. När jag sa åt honom att: "Så får man inte göra" svarade han: "Joo det får man".
Då blir man som paff! Att  nästan varenda svar eller mening börjar med NEJ betyder väl trotsålder!? Man måste lirka, lura och hitta genvägar för allt. Påklädning, lekar, sängläggning, mat mm. Men det är inga hysteriska utbrott, bara många nej.

Nu har jag bäddat ner honom för att tycka synd om mig själv en stund. Försöker kurera mig för fulla muggar. Jag har en lördagsplan efter arbetet imorgon så jag måste bli frisk! Ska gå igenom medicinlådan nu.

Trevlig helg

Bara

Torsdagen avklarad. Snart börjar nästa utbildning, bara ett par timmar lång men det handlar om spinning. Det är mycket konditionskrävande och när man ligger under nollstrecket och dessutom är förkyld så ligger man inte bra till. Men det är mest teori imorgon. Jag har så mycket bra musik till mina pass och är så taggad men när ska jag hinna pyssla ihop dom?

Just nu bakar jag paj, blåbärspaj. Bara därför att jag ville göra nåt. Dessutom tycker han som jag bor med om paj och han har varit duktig och städat idag.



Och Garaget! Hur värt och samtidigt jobbigt är inte det. När jag kör in fetVolvon har jag två centimeter över på varje sida. Jag förstår inte hur man låser garaget men lyckas ändå efter tio minuter. Och hela bilen luktar garage, instängda avgaser. Men hey, bilen är torr och varm! Men jag tror att Volvon mår bäst i kyla.

Nu är det jul igen...

Läste igår att det är 10 veckor kvar till jul. Det är ju helt galet! Inatt drömde jag att när jag kom på jobbet hade sportdelen byggts om till IKEAs julshop. Jättemysigt.

Det kan bero på att jag åt en pepparkaka och pratade jul med FrökenjJul igår. Hon som redan har köpt ett par julklappar.


Jag jobbar julafton, annandan och nyårsdan.

Föräldramötet

Det var ett bra möte idag. Trevliga föräldrar och de nya föräldrarna var kändisar. En av papporna ska bli granne.

Imorgon jobbar jag kväll. Jag sa till Rocky när han la sig att vi skulle stiga upp tidigt för att hitta på någonting roligt. Till svar fick jag: " Nä Ocky sova länge"
Vi behöver nog en sovmorgon.

Trillat dit

Nu blev det min tur att bli sjuk.

Fick idag veta att det är föräldramöte ikväll.

Spinningutbildning på fredag.

Känner mig febrig.

Fynd

Hittade denna på ett av Mio´s reabord igår. Den har kostat 550:- men blev min för 137:-.





En rökfärgad plexiglaskandelaber.


Garage

Eftersom att vi har förlorat parkeingen i ett par veckor (grund ska gjutas och marken ska fixas) så får vi låna ett garage. Spännande och skönt.

Ska och jobba snart, André slutar kl 15 och när han är hemma bär det av till Eddahallen. Ingen kunde jobba idag och kvällsarbetaren blev kanske sjuk så vi får se hur länge jag stannar. Pusslande.

Rocky sover fortfarande, han ska få sova sig frisk. Det brukar hjälpa.

Gubbe

Rocky har ritat sin första huvudfoting. Ben, armar, ögon och mun. Visst ser ni?
Man kanske inte kan kalla den huvudfoting, men nästan.



En stor röd gubbe och en liten grön gubbe.

Rocky har bäddat ner sig själv i sängen och sover sött. Jag ska göra ett ryck!

Parkering

I fredags såg det ut så här på parkeringen.


Den längst ut är våran. Jag får säkert in bilen där men kör jag lite fel så ligger både jag och bilen i gropen. Det ska byggas ett återvinningshus, jättebra men parkera där kan jag glömma. Nu har dom täckt för hålet med en "duk". Rocky är iaf nöjd som får stå i köket och titta på traktorer.

Pratade just men fastighetsägaren och dom har inte alls tänkt på att jag inte kan använda den. Dom skulle höra av sig senare. Ställde oss oxå i en fyrakö. Man kan ju iaf kolla om det skulle vara någonting för oss när det blir någon ledig.

Tisag hemma

En skrikig natt har vi haft. Många rop på mamma och många tårar. Nu är det en ny dag, en alvedondag. Febrig och hostig med konstant snorig näsa sitter han och tittar på barnkanalen. Det känns konstigt att vara hemma från jobbet när man inte är sjuk själv.

Jag sitter och drömmer om pärlplattor. Tänk om vi hade kunnat roa oss med pärlplattebyggande. Titta vilken fin morbrorJohan och hans Sandra har byggt.


Nej!

Rocky har hosta igen. Snoret rinner. Så fort jag säger att vi ska bada på Eddahallen så blir han sjuk.
Bli frisk!


Jag har suttit och gråtit en stund. Rocky hostar tills han kräks. Det känns så hopplöst. Det gör så ont i mitt hjärta när han hostar så att han får ont. Det är så hemskt när han gråter för att han är sjuk, man känner sig så hjälplös.

Jag har tur som har världens bästa arbetskamrat, Karolina. Hon ska jobba åt mig imorgon så att jag får ta hand om min sjukling. Tack.

Ont, det gör ONT

Efter en timmas vila ikväll steg jag upp för att köra den vanliga kvällssvängen. Smärtan i min adductor magnus(tror att det är insidan av baksidan av låret, rätta mig om jag har fel) är våldsam. Jag vet inte om jag vill vakna imorgon. Men jag säger äntligen god natt!

Vattenträningskurs dag 1

Över 4 timmars vattenträning känns i kropp och sinne. Det kommer att kännas mer i kroppen imorgon. Hungrig är jag oxå. Jag vill äta kött och vitpeppar.

Men jäklar vad bra jag kommer att bli. Kanske inte på onsdag men i framtiden.

Rocky sover hos Mormor och Morfar.

Ni skulle bara veta hur mjuk jag är, mina fötter är lenare än Rockys. Är jag på gränsen till uppblottnad? Finns det ett sånt ord?


Så trött

Så låg. Ska lägga mig i soffan och krypa ner under täcket. Har varit dyngtrött hela dagen efter en helknasig natt. Ska snart tillåta mig själv att sova(har redan sovit en stund). Tror att jag struntar i Idol och den töntiga filmen som jag har hyrt.

 God Natt och Trevlig Helg.


Svea



Blogghemlisen

Många vet det redan men jag har fått mig ett jobb. Tillsvidareanställning((visst heter det så), 100%, (har visst redan)månadslön på Eddahallen.

Var tvungen att fråga mig till ett svar men anställningsbeviset ligger tydligen kvar på någon chefs kontor.


Tack för alla lyckönskningar!

Krock

Jag satt här och hade det fint. Fick ett samtal. Nu ska jag betala 2000 kr till ett felparkerat pucko. Jag krockade/backade in i en bil i NOVEMBER 2007, nu ska jag betala. Det blev knappt synligt, men han hade en fin bil. Tack för den. Där krossades drömmen om en kamera. Nä nu ska jag på jobbet, ska parkera in någon för det blir ändå deras fel när dom bumpar in i mig, då kanske jag kan få en slant.

Tradera

Jag har hittat någonting som får mig att dreggla på tangentbordet.


En Bumlingbords/fönsterlampa. Vill ha! Ska Ha! Nu bor lampan i Kiruna. Om jag åker dit och hämtar den borde den ju bli min!?

Vad brukar ni leta på Tradera?

Jag kollar mest lampor, porslin, hyllor, leksaker och tyger.

Redo

Har snurrat på stan hela dagen med mor, bror och son. har hittat det som skulle hittas. På onsdag har jag mitt första vattengympapass(fick igen för att jag skrev upp Karro på ett pass i måndags). Behöver peppmusik till passet som jag måste knåpa ihop. Hjälp mig!

Rensa

André har varit duktig idag, han har rensat i sin garderob. Nu håller jag på med min. Någon som vill titta igenom sopsäckarna innan dom dumpas?

Spöken?

Någon möblerar om på balkongen. Bord och stolar åker runt. Ska bli spännande att se hur förvandlingen blir när den är färdig. Jag gissar på att det mycket höstfärger. Jag vet att det ligger ett par tusen löv där ute. Hoppas att stormen tar med sig lite onödigt skräp som ligger där ute.

Avbruten

Mitt i en mening blev jag avbuten. André fick igång sitt älskade spel. Skit å! Jag som just hade börjat umgås.

Rätt i tiden

Sedan min telefon badade i handväskan har den gått fel, ett dygn för sakta och 15 minuter för fort. Nu någon månad senare har jag orkat ställa om den. Imorgon ska jag komma i tid till jobbet. Ska vara där i god tid. Nu 40 minuters powernap och sedan ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Trasig

Andrés Ps3 är trasigt. Det ska ta två månader att laga det. Jag blev lite nöjd, tänkte att vi skulle kunna se på film, prata, umgås och rå om varandra i dessa två månader. Det dög inte, han kommer att köpa ett nytt.



En helt vanlig lördagskväll

Vi bygger med Lego, eller Duplo. Vi bygger duschar. VI är trötta båda två. Snart ska vi se Stjärnoris. Nu ska vi styra upp lite mysbelysning och krypa upp i soffan.

22.02

Jag ska gå och sova nu. Är sjukt trött efter en trevlig dag. Vi har varit hos Jessan en stund och knytit i oss fruktsallad i sinne. Nu vill jag sova, sova, sova. Ska bara orka borsta tänderna först.

Trevlig helg på er



Fin hösttavla som Rocky har gjort på dagis. Ibland undrar jag om han gör alla dessa konstverk och ljuslyktor själv eller om fröknarna gör dom. Jag tvivlar inte på att han kan men jag vet inte om han verkligen skulle sitta och pillafast tre rönnbär på ett papper när han skulle kunna leka med bilar(han är iaf alltid väldigt upptagen med lekar när jag kommer). Det kvittar, för varje gång det står en teckning eller grej redo på hyllan när jag hämtar blir jag tårögd.

Kurs

Fick på omvägar veta att jag ska på kurs nästa helg. Tack för infon och jag tycker att det ska bli svinkul men varför får inte jag veta det först?

Vattengympakurs, jag ska ju bli aktivitetsledare.

Bad snart

Jepp, vi ska och bada. Man måste ju passa på när man jobbar på badet. Rocky och Kine ska få bada tillsammans. Känns alltid lite halvknasigt att bada och duscha med kunder men man är som van nu. Jag har fått veta att jag absolut inte ska bada mitt hår i kolerat vatten, frisören tyckte att jag skulle köpa mig en badmössa. Haha provade en igår och nej, jag kommer inte att köpa mig en badmössa. Sitter bara och väntar på att badrummet ska bli ledigt så att jag kan fylla badpåsen klart. Har absolut inget vettigt att skriva.

Ikväll blir det mys hos Jessica.

Försöker

Tänkte ta kort på den nya bänken men  jag och kameran är fortfarande inte vänner.

Bjuder på nån hallbild iaf.

¨









Är jag pinsam som gillar tegeltapeten i hallen? Jag undrar om jag gillar den så skarpt eftersom att det är de enda vita väggarna vi har. Jag önskar mig fler.

Nu kör vi

Om mitt kvällsryck kommer så är det vid 22, nu tänkte jag smygstarta! Det viktigaste av allt är att leta upp min "korthållare". Den är spårlöst försvunnen. Är det en sax eller nycklar man ska lägga i fönstret?



Nu ska jag runda av mitt ryck. Nu är alla mina kort funna. Dom låg i en pytteliten Apotekspåse. På tal om kort så är Rockys kort beställda nu. På lappen stod det att dom skulle levereras v 40. Jo tjena.

Blod

Har signat upp mig för att böja ge blod. Har ju de senaste åren varit huvudpersonen i två operationer så jag kanske är skyldig lite blod. Jag vet inte om jag har fått blod nån gång men det borde jag väl? Äh det är en bra grej iaf, om dom anser att jag är frisk.

Vill du oxå bidra med lite så kan du anmäla dej HÄR

Full fart

Ska hålla farten uppe många timmar till hade jag tänkt. Är dyngslut efter en hård dag men jag fick finbesök av Johanna och Karro är äntligen hemma. Jobbade över en timme pga personalbrist och snack. Storhandlingen är oxå avklarad. Nu har vi riktig mat hemma. Rocky ska sova strax eftersom att han har fått hoppa över sovandet idag. jag ska verkligen kämpa för att hålla mig vaken. Det är ju torsdag, det är min städdag.


Ny strategi

Mitt hår ska få känna på riktig kärlek nu. Det är 10 cm kortare, uppklippningen har slopats för att få tjockt hår hela vägen till topparna. Planen är att få långt och underbart hår som fröken J. Endast fuktgivande och proteinrika produkter får användas i håret. Ny klipptid är bokad i November. Nu jäklar ska jag bli snygg!




Beklagar

Känns bra att dagen snart är slut. Måste bara få beklaga mig.

- Otroligt svårt att ta sig ur sängen
- Minusgader
- Den öppna väskan gled av huven och hamnade uppochner under bilen(redan då sa jag att det skulle bli en skitdag)
- Det var kolsvart ute
- Det fanns inte kvar en endaste brödbit från dagen före
- Inget var tinat
- Tinade frysen stod kvar mitt på golvet
- Skitigt
- Fick hjälp tidigt
- Kl 10 dök ingen upp
- Den där ingen var sjuk
- Brandalarmet gick
- Nån dumskalle(dumunge) hade pissat på bastuaggregatet
- Rengöring av glassmaskin, bara det är ju ett h-vete
- Pumpen till den gick inte att få upp, en bit måste slipas bort?
- Kl 12.30 dök ingen upp
- Den var oxå sjuk, fast på riktigt
- Personalmöte för dom andra
- Kl 14 gick jag hem
- Min korthållare är spårlöst försvunnen. Har bara VISA-kortet kvar. Konstigt!

Några bra grejer har hänt idag oxå

+Elin är en klippa
+Katrin är bra när man behöver spy ut lite skit
+Fick hämta Rocky på dagis
+Har blivit "snygg"

RSS 2.0