Sjukdomsläget & alvedonproblem

Det är en risig kille vi har här hemma. Han är febrig, han är prickig och båda ögonen är igenmurade. I natt har prickarna börjat klia så det har börjat vara riktigt jobbigt.
Vi smörjer prickarna med Zinkpulvervätska som tydligen skulle vara det bästa. Det verkar fungdera, men hela tiden dyker det upp nya prickar. Men jag tror faktiskt att ögonen är värst för honom. När ska man skaffa hjälp för ögoninflammation?





Alvedonproblemet: Han blir så satans uppskruvad av alvedon. Jag försöker därför att bara ge honom det mot kvällen då febern stiger, helst innan han börjar yra. Men 30 minuter efter en alvedon så är det 110 knyck i upp till 4 timmar då han kraschar hårt och somnar, ger man honom en ny alvedon så börjar speedandet om igen. Igår somnade han efter 12, han vaknade vid 9. Idag är han mer febrig men han orkar leka på sitt rum.

Kommentarer
Postat av: catta

Du måste skaffa hjälp för ögonen nu, det kommer inte att gå över av sig själv. det är säkert ögondroppar och sånt som behövs.

2010-05-23 @ 22:08:41
URL: http://skildrandetankar.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack för svaret, väntar på att vårdcentralen ska höra av sig. Tror inte att dom vill ha dit oss så jag har fotat ögonen om dom mot all förmodan skulle vilja se.

2010-05-24 @ 09:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0