Söndagskväll

Det har varit mycket idag. Började dagen med punka men det blev ändå en bra dag med gofika hos Johanna, Halloweenbus i stugan med tacos och ännu mer fika. En bra dag.

Nu blir det en kväll vid datorn och förhoppningsvis en tidig kväll.


Happy Halloween!





en djävulsnisse och en skelettdracula, typ.

Bouncing baby













Han hoppar inte riktigt ännu men tycker att det är kul att stå och snurra och titta på världen från en ny höjd.


Vad är det för fel?

Mina bloggningar syns aldrig.

Mys på golvet










Kvällspyssel

Har lekt en massa med Rockys tuschpennor de senaste kvällarna.





En liten födelsetavla åt minstingen.

Försöker leka med Johans macroobjektiv men det går sisådär. Det vill inte samma sak som jag vill, kanske har nån fel inställning eller så är det fel på mig. Brukar vara så.

Myskväll med min lille

Rocky ska till farmor och halloweenskrämma henne och ha en myskväll medans pappan jobbar. Jag och Vinny ska vara ensamma hemma och bara mysa. Kanske lägga oss i sängen och sova en stund.

Myspys.


Jävla RS!

Viruset finns kvar, lillVinny är fortfarande risig på nätterna och rosslig på dagarna. Han smittar fortfarande och det kan enligt sjukvårdsrådgivningen sitta i nån vecka till! Att vara ute på promenader går bra men han ska inte träffa andra barn. Hon sa även att han ska dricka mycket vatten.

Ser verkligen inte framemot att sitta isolerad på Getbergsvägen några veckor till.

Vill ha en frisk bebis!!!

Lillprutt



Lillprutt



Hemma

Jag känner mig så instängd och tråkig. Men jag har två sjuklingar och kan inte göra nåt åt det. Önskar mig en promenad med musik i lurarna, känna lite kyla mot kroppen. Men jag har inte ens musik i min telefon, ska kolla om man kan lyssna på spotify i telefonen.

Men jag ska inte klaga, vi har det jättemysigt och Rocky är på bättringsvägen.

Bloglovin

Testing


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/78318/rockansmama?claim=w4zzux5u6aj">Följ min blogg med bloglovin</a>

Trötta


Vinny måste ha någonting i ansiktet att snutta med när han ska sova.


Rocky låg i mysrummet hela dagen igår och bara var sjuk, idag mår han bättre.

Sjuklingar och spyor

Vinny hostar så att han kräks på nätterna. Rocky har feber och hosta och kräks. Vi har sovit alla tre i soffan i natt. Jag somnade kl 7 och vaknade kl 9. Är inte på nåt kul humör alls idag. Rocky pratar bara om att äta mat på max hamburgare. Är sååå less på sjukligheten.

Gympa eller inte gympa

Storebrorn börjar vara förkyld, hostar nå fruktansvärt på nätterna. Han har gympa ikväll men det lutar åt att han får stanna hemma från den. Svårt när det är på gränsen men jag skulle inte ha tränat med den hostan och rinnande näsan. Kanske blir att vara hemma från dagis oxå. Lika bra att passa på när man verkligen kan ha honom hemma från dagis. Synd bara att det INTE går att få i honom hostmedicin.

Lillebror är inte frisk än, han har hosta så att han kräks slem på nätterna och även ibland på dan. Undrar hur länge det ska hålla i sig.

Helgen

Det blev en mycket trevlig tillställning i lördags. MEN det blev på nåt sätt en riktig karatefylla för min del(och kanske nån fler). Man kanske inte ska låta det gå nästan 2 år mellan utgångarna. Eller så kanske man aldrig borde gå ut. Tål att tänkas på.

Har hittat 3 kort på telefonen från kvällen. Ett på Anna som spelar spel. Ett på Karro och Johanna som smorslar sig med Decubal och ett riktigt fjortiskort på mig, tagit på mig och av mig. Tur att min telefon tar så jäkla bra kort.






Choklad






Förändring

Har shoppat tre förpackningar med hårfärg på ica och tänkte vara så här snygg ikväll när pojkarna har lagt sig



Tror någon att jag kommer att lyckas? Haha

Vinterkläderproblems

Hur kan det inte finnas en endaste butik i denna stan som säljer Didrikssons täckbyxa och täckjacka?

Vet inte vad man ska satsa på då. Han har alltid haft Reimaoveraller men nu känner vi för tvådelat. Det ska vara nåt lite dyrare för jo, det håller en hel vinter och även en vinter till brorsan. Vill inte köpa begagnat på tradera.
Och vad ska man hitta för skor? Det ovanligt svårt i år, kanske för att jag är den enda som har engagerat mig i problemet.

Johan kommer hit snart, förhoppningsvis med kamera och grejer. Han ska fota mina barn och äta tacotallrik med oss.
Sen kommer mamma hit för hon ska göra sig partysnygg här.
Ikväll ska jag agera fyllechaffis. Call me if you need me efter kl 22.

Låg

Känner att det är en sån dag då man inte skulle ha stigit upp ur sängen.
En sån dag då allt går fel. En dag då man bara missförstår och blir missförstådd.


En dag att vara extra glad för de fina ungarna man har ♥

Fontänen


Han bara kräks och kräks. Jag bara byter och byter kläder på oss. Han får mindre och mindre portioner mat men det kommer mer och mer mat ur munnen. Fortsätter det imorgon måste jaf ringa nån kunnig.


Dopcupcakes

Planerar lite dop. Ska ringa kyrkan imorgon, fota barnen på fredag för dopinbjudan bla. Har bestämt mig för att göra cupcakes istället för en doptårta. Om alla kommer blir det över 60 muffins ska bakas, jag gillar att baka men vette tusan om jag ska baka dom lite nu och då eller om jag ska tokbaka dan före.



Har tänkt mig nåt sånt här. Lägger nog in en beställning ikväll. Lyckasmedmat heter sidan. Jag undrar vad wraps till muffins är? Är inte det muffinsformar?

Städdags

4åringen tjatar på mig:"Mamma du måste städa NUUU, det är stökigt här!!!"

Det är dessutom han som har byggt kojor mm i hela lägenheten. Han har fått härja helt fritt idag. Jag har haft skallevärk och inte orkat tjata.

Let´s do it!

Kina

Min 4åring är helt besatt av kina och kineser.

Han säger att han farmor lärde honom Kinesiska när han var 1 eller 2 år.

Han kan bland annat säga: Tjing tjong-betyder: Hej,vad gör du. Har du på dej vantarna, men det vet inte jag hur han säger.

Idag la han kommentaren: "Dom i Kina ÄR glada men dom ser sura ut" :)

Tror att det beror på att Kina är på "andra sidan" han tror att dom är uppochner och att dom gör allt tvärtom och åt fel håll. Han tror även att deras kroppsdelar sitter bakvänt.


Man kanske bör spara pengar åt honom så att han får en Kinaresa i 18årspresent.

Han är fruktansvärt underhållande.


Gör palt med sin morfar.

Trötter

Vi är alla trötta. Tröttast är Vinny, han har sovit i två dagar nu. Vaknar nån timme och är på bra humör och somnar sedan om igen, utan välling eller vaggning eller att bli buren. Han har nog många sovtimmar att ta igen och det lär dröja ett par dagar innan han känner sig pigg igen. Har varit på apoteket och hämtat ut medicin till honom, dom fattade direkt att det var RS.

Jag är oxå trött, jag sover hela nätterna men på helspänn. Natten till söndag var värst. Då Vinny bara gjorde nåt sömnljud var jag uppe och slet upp honom och bar omkring honom. När André kom och la sig i sängen slängde jag mig upp och gav honom en rak höger i ansiktet. Kunde aldrig sluta skratta åt det även fast jag hade en mardröm.

Rocky får gå på dagis i veckan. Dagispersonalen har pratat med läkare och sjukvårdsrådgivningen och det är ok eftersom att han är frisk. Dom har varnat alla föräldrar med små spädisar och dom möter upp oss på bron och lämnar honom på bron. Så skönt.

Ikväll kommer min mamma hit för att vara med Vinny så att Rocky kan fara och träna Kidzvolleyboll.

Nu ska jag diska. 


När livet bara är orättvist





















Man känner sig aldrig så liten som när ens barn är sjuka och mår dåligt.
Pesonalen är barn är ju fruktansvärt bra. Det känns som att dom är på rätt ställe och har hjärtat på rätta stället.
Sjukt tråkigt är det i alla fall, speciellt då man aldrig får lämna det svinkalla rummet.

Tyckte att den hemska barnsängen såg förskräcklig ut. Kunde se hur nåt litet barn hade dött i den. Fy, la bara ifrån mig honom när jag var kissnödlig.

Nu ska lillen så sin första dos med Effedrin hydroklorid som han kan få hjärtklappning av.

Tack till alla ni som bryr er ♥

Nya bud

RS-virus. Inte astma, eller man kan inte utesluta astma. Har varit i sal J på barnavdelningen sedan typ 8-9 imorse. Jag är dödstrött. Jag är så slut att jag inte orkar sitta. Har spänningshuvudvärk från axlarna/nacken till pannan.

Vi är hemma och vi ska vila.

Astma

Stackars lilla skiten. Han fick ett ordentligt slutaandasanfall när vi kom på akuten. Han blev blå och började tillslut kräkas upp segt slem. Dom kopplade på honom syremätningsapparat och räknade andningen och tryckte honom på magen. Han var tvungen att ta i med hela lilla kroppen för att få i sig luft.

Sedan kopplade dom in adrenalinslangen och han(och jag) fick andas det var femtonde minut. Efter en liten stund kom typ världens bästa barnläkare in, han hade dessuton hand om små barn med astma och riktigt allvarliga astmafall. Han frågade varför jag inte varit in tidigare, men jag är ju van att Rocky alltid har haft svårt att andas när han varit förkyld. Det är ju så det alltid har varit. Han sa att nästa gång han får problem med andningen ska vi inte tveka utan åka in direkt. Förmodligen i natt men kanske om tre veckor då nästa förkylning kommer. Då blir vi inskriva 4 - 7 dagar för att då ska han få börja behandlingen. Han skulle skriva en plan för hur han skulle behandlas och ville gärna vara Vinnys läkare. Han kunde ge honom kortison ikväll men sa att det gör mer skada i den lilla kroppen än nytta om man verkligen inte behöver det. För det kan tydligen skada utvecklingen och tillväxten.

Han sa även att jag ska förbereda mig på många vakna nätter med min lilla på mitt bröst för jag måste sova sittandes med honom på mig när han blir dålig.

Nu ska jag packa en väska med det vi kan behöva OM vi åker in i natt och sedan sova.

Fy vad det är synd om min minsta. Rocky växte ifrån sin förkylningsastma, när han var 3 år blev han friskförklarad.


En sväng till akuten

Eftersom att lillskiten har svårt att andas blir det en sväng till akuten kl 9 då André slutar.
Gissar att han får andas luftrörsvidgande om han inte är för liten. Känns som att man har varit med det här några gånger tidigare.

Tavelhyllaväggen

Dom är uppe och provisoriskt pimpade.




Lek

Rocky vill så gärna leka med sin lillebror. Dom hittar på mycket buskul med varandra.


Rejsar med brorsan i sittpuffen :)

Rockys nya skrivbord

Här skrivs det, ritas det, målas det och pysslas en hel del.







Lite mer färg, förvaring och en lampa behövs. Men killen äär suuuupernöjd.

Glad

Spegel + Bebis = Lycka




Jättekul att ligga på skötbordet och skratta åt den roliga bebisen man ser

Hälj

Det blir en lugn helg här hemma. Bara jag och mina små. Vinny blir så tät att han kräks slem varenda natt, sitter alltid och velar om jag ska åka med honom till akuten eller ej. Stackarn har ju varit sjuk mer än halva sitt liv.

Ska försöka hitta på nåt ball med min storkille idag, vet bara inte vad.


Kökshäng


Sitter i matstolen för första gången.


Vinny visar sin snygga frilla och papi lagar gomat.

Vi har en riktig slapparfredag. Har ett diskberg, men inget diskmedel. Har skitiga bord men ingen trasa. Det blir att Göra det stora rycket när André kommer hem.

trevlig kväll

haft massa besök och massa skratt. Nu blir det en stunds sovande

Städdag

Ute kan man inte vara, det snöar i sidled. När jag gick från dagis efter lämningen blev mitt högra öra igenmurat av hagel. Nu ska jag torka golvet och sortera tvätt inför tvättningsdygnet.

Natten var ett riktigt h-vete. Vaknade vid 3 av att Vinny inte fick luft. Han var så tät och slemmig i luftrören att jag var tvungen att lägga honom på armen för att dunka ut det och slem kräktes han. Satt vaken en stund och funderade om man skulle åka in med honom men då somnade han om och fick fortsätta natten sittandes i babysittern. Resten av natten gick bra. Nu ligger han och sover i liggdelen till vagnen. Bar honom fram och tillbax i den i hallen några gånger sen sov han sött.

Nu ska jag torka golven och städa bort alla verktyg från Rockys rum.
Ikväll får vi fint besök om en av besökarna som har klippt av sig fingret i gräsklipparen får sig hem från doktorn.

Fotobloggen

Jag har en fiiin Kamera. Jag vill kunna ta riktigt fina bilder. Mitt mål är att inte låta kameran bestämma hur bilderna ska se ut. Hittade nyss Experts fotoblogg. Skitlätt att förstå. Jättekul att läsa. Jag är inte mycket för instruktionsböcker och tycker att det är svårt att pillra och lära mig kameran. Tog en paus i städandet och lekte lite med kameran med hjälp av fotobloggen, jättekul. Kanske lär mig någonting. Att hinna leka med kameran och trixa när man tar kort på barnen är svårt, då vill man ju ha lite spontana bilder och det ska gå fort för att man ska hinna fånga ögonblicket.

Vill lära mig photoshop oxå, har inte tid att sitta och ändra bilder och fixa men det skulle vara kul att kunna leka med bilderna. Gick en liten snabbkurs med min bror en gång men vet inte om jag kommer ihåg någonting.

Ärs, nu ska köket städas och golven skuras. Spenderar hellre en stund på det ikväll när jag är ensam än imorgon då jag har en massa tokstollar här.





Hmm, har pillat på nån knapp så att min kamera bara tar vita bilder... HELP! Finns det nån återställningknapp?

Slukaren

Att soffkuddar kan sluka det mesta är ingen hemlighet men jag har ALDRIG hittat en fimp i min soffa förr.
Svinäckligt och svinkonstigt.

Vad är det konstigaste du har hittat i din soffa?

boys


Vinny 3 månader och 7 dagar

3månadersbesöket blev ju inställt på grund av förkylning. Idag blev det därför 3månaderskoll.
Min lilla tjockis är nu 64,5 cm lång och väger hela 7910 gram, Han har underbara lår nu. Han pratade massa med sin sköterska och hade det så bra tills det kom in en till sköterska och dom samtidigt stack honom i båda benen. Han blev så ledsen. Inte konstigt. Han gallskrek i 20 minuter och vi skyndade oss därifrån, när vi var hemma vaknade han och ville äta mat och sen dess har han sovit, fått feber och sin fösta dos med alvedon. Han var helt lyrisk över att få äta alvedon, han blev sur när det var slut. Nu sover han och jag hoppas att det är för natten.
Han är så trög i magen att det kan vara dags att testa mjölkfri ersättning men jag får bestämma själv. Det är helt ok att ge honom messmör i vällingen och även olja. Olja funkar fint, bara några droppar och sen bajsar han.





Killen vägrar att le eller skratta när man fotar, han stirrar bara rakt in i kameran och ser förvånad ut.

Ingen latmask här inte

Har varit duktig idag. Varit på långpromenad och BVC, borrat hyllor i massa timmar, tvättat och känner att snart älskar jag mitt hem.

Tavellistväggen blev faktiskt svinbra!

Lite gula detajler och sen är jag nöjd med mitt vardagsrum.
Och någon sorts byrå/skänk/förvaringspryl men min favorit gick inte hem hos karln, synd att han blev medtvingad på IKEA :)


Taggad och spruta

Har lånat vatten och laserpass av Johan, imorgon ska det borras. Först blir det dock 3månaderskontroll och spruta för lillskiten. Han är fortfarande förkyld så jag vet inte om dom kan spruta honom. Jag okar aldrig stoppa in mina minneskort i datorn så det blir bara tråkiga bokstäver.

Det är synd att det alltid finns nåt skit att glo på nu när tvsäsongen har börjat för det blir inte många knop gjorda på kvällskvisten.

Rensar och donar

Håller på med den stora rensningen. Det tar ett tag. Ska kasta allt skadat porslin för att få plats med det nya, ska bygga om hyllorna så att alla stora glas får plats. Ska bära ner R´s små kläder till källaren, även A´s fiskegrejer och R´s lilla bord med små stolar.

Allt tar sån tid men mina pojkar är snälla och leker med(?) varandra på Rockys rum, Den stora leker och den lilla tittar på och suger på stora leksaker.

Imorgon kan jag förhoppningsvis borra upp alla nya hyllor och dammtorka överallt. Idag fokuserar jag bara på att rensa och få ordning och torka ur skåpar och diska allt porslin vi har. Ska nog även försöka sätta fast benen på min hallbänk.

Insåg nyss att vi har för  lite och för fula kaffekoppar. Synd bara att jag inte tänkte den tanken innan IKEAtrippen. Man kanske ska lyxa till det och skaffa sig några tjusiga muggar.


Rocky på IKEA

Killen som brukar älska möbelaffärer låg och vilade på mormorns kuddar i kundkorgen hela IKEAbesöket.

Han sa efter första varvet: "ingen har kul på IKEA, IKEA är tråkigt!"

Godisaffären var roligare, men där var vi 15 minuter innan dom stängde. Så vi hade inte ens tid att leka.

Det var lite synd om min storkille igår. Men han gnällde inte utan höll sig lugn och snäll.

Nästa gång får alla mina killar stanna hemma, ska inte plåga dom mer.

Rocky på IKEA

Killen som brukar älska möbelaffärer låg och vilade på mormorns kuddar i kundkorgen hela IKEAbesöket.

Han sa efter första varvet: "ingen har kul på IKEA, IKEA är tråkigt!"

Godisaffären var roligare, men där var vi 15 minuter innan dom stängde. Så vi hade inte ens tid att leka.

Det var lite synd om min storkille igår. Men han gnällde inte utan höll sig lugn och snäll.

Nästa gång får alla mina killar stanna hemma, ska inte plåga dom mer.

Dop och bröllopsfest

Idag har Sandra & Mattias gift sig. Vi har varit på deras son Kids dop och på bröllopsfest. Jag har inte en endaste bild från dagen för just när ag skulle rycka med min kameran såg jag att batteriet var dött. Jag hoppas att jag får knycka bilder av de andra gästerna.

Det var en helg med MYCKET inplanderat. Jag trodde att vi skulle vara hemma från IKEA vid 7 igår men vi var hemma efter(?) tio. Vet inte om jag bloggade igår. Men jag fick inte med mig det jag hade tänkt hem, det mesta var SLUT!!! Sista varvet då jag skulle rycka med mig alla möbler jag hade drömt om gick inte som planerat, den notan blev på 902 kronor. Det är ju ingenting. En massa andra bra grejer blev det i alla fall. Nya tallrikar och skrivbord till Rocky och Vinny fick ett fårskinn av mormorn som jag önskade till honom i doppresent(han invigde det genom att bajsa på det idag).

Vi handlade godis för drygt 600 kronor och jag blev kär i Oddbirdskuddarna från Hemtex.





Gult är fint, kanske man ska satsa på gula blickfång i det väldigt svart/vita vardagsrummet...


Det blev att sova nästan direkt vi kom hem, när jag hade sovit en timme vaknade jag och mådde så illa att jag var tvungen att springa och kräkas. Vet inte om det är för att min lchf-mage inte pallar en dag med skräpmat. Men jag fick inviga en av de nya barnpallarna på toan.


Nu blir det nog att sova. Man blir trött av så här trevliga helger.



Ikea

Imorgon vid 10 susar räcervolvon mot IKEA. Först stannnar den i Luleå för lunch på älskade McDonalds.
Med oss har vi min mamma och barnens mormor. Önskelistan är lång men kontanterna få. Jag tänkte att det är ju faktiskt bättre att åka dit lite då och då. Lite svårt att prioritera. Hyllor och förvaring till Rockys rum är viktigast. Matbord till köket behövs men vi äter aldrig där, vi använder det bara som pysselbord. Laptoparbetsplats känns inte viktigast, jag surfar ju alltid från soffan. Men ett skåp till vardagsrummet behövs. Vi får se vad släpen har i kåpan på hemvägen. Ska lägga upp min önskelista senare. Nu ska sista mysrycket göras. Oxå måste man ju städa så all alla paket kan läggas någonstans.

Myspys

Fullt upp

Hela dagen spenderades på stan. Eftermiddagen hemma med motering av hallampa och kvällen med min bästa Jessica. Jag saknar att ha en Jessica, en person att prata med. Och jag är så lycklig för mig Jessicas skull.

Vinny somnade halv 7 rocky vid 9, får se när min sjukling vaknar.

Jag märker att man vid träffar med andra mammor med barn som inte sover blir behandlad annorlunda.
Mina barn har alltid sovit gott. Vinny sover extremt gott för jag gav upp, en krävande 4åring och svampinfektioner, 
Varenda gång jag försöker amma honom svider det från handleden till bröstet. Han lever mer än gott på ersättning. Han sover gott 10 timmar / natt på ersättningen. Han har ett platt huvud men jag kämpar. På natten sover Vinny men han vänder sig. I morse väckte jag honom närhan trasslat in sig i sängen sovandes på mage under täcket.
Han är lika tokig som sin mamma, pappa och bror =)

Lugna dagen

Min röst är fortfarande försvunnen. Vinny blev jätteförkyld i natt och kunde inte sova i sin säng så vi gick och la oss i mysrummet men han var bara missnöjd och förkyld, lillstackarn.
Nån timmes sömn fick jag och jag har slocknat några snabbisar idag. Morgondagens tremånaderskoll är flyttad för dom vill inte ge en sjukling vaccin.
Vi har varit i dvala hela dagen, ingen av oss har gjort någonting. Vi har bara legat i soffan och tittat på filmer och spelat.

Vinny är inte den som brukar somna huxflux men det har han gjort hela dagen. Somnat i duschen, somnat mitt i leken och somnat mitt i skrattet.




Så här ser det ut just nu.

Jag är tyst

Har har blivit förkyld i halsen. Min röst är borta, jag låter som en 75åring som har rökt i 70år. Rocky sa åt mig att vara tyst när han la sig. Han lär drömma mardrömmar om mig.

Min fina storkille klarade hörselprovet finfint och fotograferingen gick bra. MEN på nåt konstigt satans sätt har dom slutat ta porträtt på barnen!!! Det är ju det som är kul, inte bryr jag mig om hur alla andra söta barn ser ut på kort. Jag vill ju ha en börs med kort på MIN unge. Jag hade ingen aning om det, trodde att han skojade med mig. Värt att köpa nya fina kläder om dom ändå ska sitta ute med ytterkläder och mössor på sig. Besviken är jag. Det är ju så spännande att se hur fin han blir när inte jag tar kort. Förra året missade vi fotograferingen totalt för då var vi i Turkiet.

Tur att min bror är en mästerfotograf och (förhoppningsvis) får låna en studio.


Vinny blev 3 månader idag.

Lchf-köttfärslimpan blev god.

Nu går jag och lägger mig.

Imorgon ska jag bara ligga i soffan med en lillskrutt på magen och en storskrutt vid min sida.

Frysa & Mysa

Dagen barngympa blev ganska floppad. I de iskalla vindarna skulle ungarna träna friidrott utan att någon förälder visste om det. Som tur var hade jag tagit på Rocky ett par fodrade brallor utanpå shortsen och en mössa. Inga vantar dock. Jag sa att han fick träna tills han frös för mycket och han stod ut hela timmen.

Jag, Vinny och arga föräldrar stod på sidan och tittade på. Som tur var hade jag vagnen i bilen men när jag gick och hämtade den stod Rocky helt plötsligt mitt på parkeringen där det körde bilar. Dom har ingen koll på ungarna, det är för unga tjejer(säkert jättebra på alla sätt) men dom håller inte koll på barnen. Och den ansvariga har jag bara sett första gången.

Imorgon ska vi upp tidigt och skjutsa André och sedan är det årets dagishöjdpunkt - fotograferingen. Rocky har nya och fina kläder och otroligt nog har jag hittat en likadan kofta till båda mina pojkar. Det är inte lätt när en har storlek 110 och den andra 68.



Kappahl har riktigt fina kläder just nu.

Nu ska jag och Vinny duscha innan han somnar.

Ännu en stressig dag

Fattar inte hur man ska hinna med att skjutsa och hämta ungar på träningar och sånt när dom blir större. Nu är dagarna då Rocky har gympa så fruktansvärt stressiga. Middagen måste slängas in i hans mun och efter gympan måste allt gå i räcerfart för att han ska hinna i säng för att orka upp dagen efter. Idag blir det ovanligt mycket att pyssla med eftersom att det är fotografering imorgon kl 8.30(!)och hörselkoll av 4årsöronen.

Har startat med lchf nu, känns som att jag behöver fylla kyl och frys med kött och goda saker, nu finns det bara ägg och bacon.

Nu ska jag strax till stan och handla nåt snyggt att ta på 4åringen imorgon.

Dregglis

Har tänkte försöka sy dregglisar till min dregglis, han är ingen extrem dregglare men vissa dagar spottar han hela tiden. Om jag orkar ska jag klippa sönder nån tröja ikväll för att göra en test. Igår försökte jag göra ett mönster, vi får se hur det funkar. Är nog ganska knepigt att få rätt pös på dom men lätt värt ett försök.

Skulle gärna sy en matchande dregglis och mössa. Vad det blir av mina planer återstår att se för jag och mr symaskin har aldrig varit goda vänner.

Lördan

VI har hunnit med mer än planerat idag. Vinny sov hela natten och när André började jobba åkte vi till stan för att inhandla kläder till dagisfotograferingen, och för att kolla in vinterklädsutbudet i stan. Jag hittade jättefina kläder på Kappahl till båda mina pojkar men Rocky ville inte ha dom. Han var trött och tjurig. Med oss från stan fick vi en honungspomelo och två kiwisar. Måste därför på stan på måndag igen och handla kläderna. Han lyckades även snubbla över sig själv inne på en affär och slå pannan i en hylla. 

När vi kom hem började jag rengöra akvariumet, då ringde Sandra som var sugen på lekparkshäng och middagshäng. Vi tog oss till torpet efter ett par utbrott från 4åringen. Vi busade tills bebisarna blev tokiga och sedan åkte vi hem till oss och beställde pizza från våran pizzeria. Det blev en mycket trevlig dag.

Nu ska jag rengöra alla stenar och växter innan det är dags för mig att sova. André spenar NHL så jag har som ingenstans att ta vägen. 



Vet ni, om prick en vecka har jag förhoppningsvis varit på det stora blå/gula varuhuset och hittat finfina grejer. Det är 1½ år sedan senaste besöket. Jag längtar!

Trötter

Tror att det är fel på min bebis, han bara sover och sover. Han sov hela natten, vaknade strax efter sju. Då gick vi upp och han åt mat. Strax före halv 10 somnade han igen och sov, sov, sov. Väckte honom kl 1 med mat. Då var han vaken och skrattade och busade till strax efter två då han slocknade igen...




Hepp

Natten har varit tung. Barnen har sovit sött men inte jag, jag har vridit och vänt på mig och funderat och varit orolig och bara mått piss. Somnade ett tag efter kl 5 och vinny vaknade kvart över 7 så det blev sisådär 2 timmars sömn. Ger inget att fortsätta sova nu när Vinny somnat om. Nä nu startar jag Spotify och gör det där rycket. Har plockat isär den överfulla dammsugaren för att leta vad den heter för jag tänkte testa beställa från nätet men jag hittar inget namn på den. Typiskt.

RSS 2.0