Min FEMMA

Nu är storebror 5 hela år(och en dag). Det blev ju inte en vanlig femårsdag. Han väckte oss och undrade hur jag hunnit blåsa så många ballonger. Hade blåst upp ett femtontal och lagt på hans golv. Sedan blev det uppväckning av resten av familjen och presentöppning.











Sedan undvek vi att äta och dricka framför den fastande killen och skjutsade iväg lillebror till mormor och morfar där han glatt vinkade hej då.

Då bar det av mot röntgen för röntgenkoll nummer 5 av hjärnan. Det blev längre väntetid än väntat men vi hade det ganska bra med en helgalen 5åring.


Det är svårt om inte omöjligt at förstå att killen har en livshotande sjukdom i hjärnan och att han för en dryg månad sedan var så risig. Överläkaren som hittade hela felet kom till väntrummet och pratade med oss och kikade på hur frisk Rocky är nu. Det var skönt att få träffa honom.


Van som han är klädde han av sig kämpade sig upp i den smala sängen och gjorde sig redo. Han höll själv i masken och fnissade glatt av lustgasen innan han somnade och började andas snabbt(som man gör). Han funderar inte, han tycker att det är rätt ball och har ingenting emot att bli sövd, han är ju ganska van nu.


Sedan rullades han upp på iva för uppvakning. Det gick ganska snabbt och han kissade direkt för han vet att man får åka hem då man har kissat och Legobygget lockade.


9 påsar lego och två instruktionsböcker. Jo det tog hela kvällen.


Det gäller att ta hjälp av tungan.

Det blev en fin dag med mycket mys och femåringen fick bestämma allt.

Kommentarer
Postat av: Mommo

Määää,jag har missat det här inlägget.Vad fina bilder det blev.

2011-07-31 @ 23:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0