Midsommar 2011

Idag vaknade en hängig kille. En kille som inte var på rätt humör. Han svängde kraftigt, kanske inte så konstigt när man vaknar av att någon tjuvtar ens blod. Han åt nästan ingen frukost. Dom har börjat trappa ner på kortisonet. Dessutom hade han en veckas mat i magen. Han tjuvat i honom bajsdroppar i ett par dagar men det gjorde ingen verkan. Han har ont i magen av all medicin oxå för kortison retar alla hinnor i magen.

Vi tog sedan en promenad(rullstol)för att köpa lunch. Vi började på lilla butiken här nere. Där fick han plocka det han ville. Det blev glass, ramlösa och sura godisar. Oxå köpte han kakor och zoogodis till Vinny, gullunge som han är.
Vi satte oss i stora hallen och att äta favoritglassen var "toppen". Han pratade om hur mycket han saknar sin pappa och lillebror.


Därefter gick vi till apoteket och köpte hudkräm till den torra mamman. Och där hittade vi faster med familj. Dom hängde med "hem" till oss. Vi tog en kaffe och tittade på hus. Efter att dom dragit för att arbeta gick vi till Café Kristallen här under och köpte sallad. Det fanns bara räksallad och den var inge god. Rocky åt inte alls utan spelade DS.




Efteråt gick vi upp och myste i sängen en stund innan det blev cykelrally.



Sedan promenerade vi till Lekterapin där vi var ensamma i timmar. Han klagade över att det hela tiden tjuter i örat som dom har punkterat trumhinnan på och satt in rör i. Och han har även haft ont i benen idag.

På lekterapin pysslade vi och lekte och snickrade och busade och avslutade med tvspel.




















Trevlig midsommar till er där ute.

Efter terapin fikade vi midsommarbakelser som var nybakade och då vi kom tillbax fick vi veta att Barncancerföreningen skulle bjuda på grillbuffé till middag.
Det var fruktansvärt gott med mat. Akut matkoma inträffade dock.


Resterna...

Vi har spelat spel hela kvällen och vi båda var toktrötta vid 8tiden så vi la oss.






Min midsommar blev så fruktansvärt mycket trevligare än vad jag hade trott. Vinny har dessutom fått spendera dagen med Heléna och co. Dom har haft en härlig dag med riktigt firande. Det lättar ångesten över att aldrig se honom enormt mycket.

Hoppas att Rocky är piggare imorgon. Han har beställt hit hela familjen på övernattning och McDmat till middag. Me like. Dessutom kommer mormor och morfar och Johan och förhoppningsvis Sandra hit.

Kommentarer
Postat av: Anna

Det gör så ont i hjärtat att läsa allt detta. Förstår inte hur du klarar detta. Du är stark och den underbaraste mamman finaste rocky kan ha.



Stora kramar.

2011-06-25 @ 01:21:23
Postat av: Lisa Ögren

Vilket fint blogginlägg du gjort, läser med tårar i ögat, så roligt se han mår bättre, mammahjärtat svider när jag tänker på er... kramisar!

2011-06-25 @ 08:16:12
URL: http://pysselinorr.blogspot.com
Postat av: j

Vad kul att se att han orkar vara uppe och leka lite:) Hoppas att ni får en super bra dag idag med familjen och mcdonalds mat!:)

Vi tänker på den super duktiga killen och hans super bästaste mamma varje dag.

KRAM

2011-06-25 @ 10:57:41
URL: http://morsanochfarsan.blogspot.com
Postat av: Magda

Jag har inte träffat er utan bara dina föräldrar! Men jösses vilken lättnad det är att se bilderna på honom att han orkar göra något annat än att ligga i sängen.



Kram Theodor, Magda & Krister

2011-06-25 @ 15:13:34
URL: http://enmagda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0