Väntan

Oj vad lång tid det tar att göra bullar. Men man kan ju passa på att städa när bullarna jäser. Ska nog vara vaken till André kommer hem, han har lovat att ta med sig festivalmat hem till mig. Jag hoppas att han vet att jag vill ha wok. Nån med tips på vad man mer kan baka till 1årskalaset?

Rockans midsommar

Har hittat midsommarbilderna på gossen.


image107
Jordgubbar.


image108
Älskar jordgubbar.


image110
Trycker in dom.


image111
Visar hur stark han är.


image113
Äter bakelse.


Nu ska jag börja baka bullar.

Mysdag

Rocky gillade festivalen. Han fick äta varma chips och mormor fiskade upp en giraff med godis åt honom. Vi småtittade på Markoolio och gick runt. Köpte även en hajballong som kostade 80 kronor!!! Ikväll ska jag baka bullar. Alla jag känner ska vara fulla, men jag öppnar imorgon så jag börjar kl 8.


image104
Heliumhajen.


image105
Lyckades klättra upp på stolen!


image106
Försöker gå, men är lite för feg för att släppa taget.

Festival

Surregn, ska gå till stan å träffa Byggare Bob, se Markoolio, äta gott och vinna fula mjukisdjur till rockan. Men det bara öser ner! Får se vad det blir att göra istället eller om regnet har tänkt att ge upp. Ska börja gå på en timme!

Grattis!

Tänkte skriva det för 30 minuter sedan då det nästan var onsdag och nästan torsdag. Grattis till mamma och pappa som blir ett år äldre. Tack för god mat och tårta!

Sova eller inte sova?

Festival i stan, ska hämta hem André nån gång då han är "färdig". Känner mig inte trött så jag ligger och läser bloggar, har hittat ett par underhållande som ska nötas ett tag. Har varit ledig i två dagar och haft det mysigt med min Rocky. Det kanske blir bad imorgon före jag börjar jobba, har ändå inget annat att hitta på. Får se imorgon om vädret vill att vi ska bada.

Ska somna i soffan nu.

Imorgon är det min tur att gå på festival!

Kattungar på G!


image100


Äntligen är min Anges kanske på tjocken! Hon är tydligen rund om magen och har stora tissar. Hon han vara skendräktig men det är tydligen bra det oxå då är hon iaf sugen på kissebebisar. Vet inte hur det kommer att funka med kattungar och bebis hemma, men det får man väl se. Nån som är sugen på att åka till Gävle och hämta henne?


image101
Agnes som bebis.

image102
Agnes skuttar


image103
Agnes med sina systrar.

Hade tänkt att jag skulle åka och bada med Rockan idag men det regnade tills för ett tag sedan å nu sover han. Vi ska åka till stugan och fira mamma och pappa som fyller år idag och imorgon. Tror att vi har köpt riktigt bra presenter till dom. Grattis till er!

Tjej

En pappa som var med sin dotter på BVC idag trodde att min Rocky var en tjej. Jag blev lite ledsen. Det beror nog på dom ljusa lockarna. Han hade ändå på sig "pojkkläder". Han väger nu 12.380g. Sköterskan tror att vi bara matar honom med glass och godis. Det gör vi absolut inte!

Dålig dag. Men jag är iaf ledig.

Tapeter

Här har det hänt grejer! Nya tapeter har vi fått. Tog just några kort på dom och insåg att kökstapeterna är inte dom jag trodde att vi hade beställt! Kanske är därför det inte känns "rätt". Det bli nog bra. Sovrummet blev bättre än jag hade trott. Nu saknas bara nya sängen.

Sovrum före:

image92


Sovrum efter:

image93


image94

Kök före:

image95

Kök efter:

image97image99


Stå

Nu kan Rocky stå korta stunder, det går bäst om han får dricka vatten samtidigt då får han någonting annat att tänka på. Har köpt en cykelstol idag och Rockys morfar kom hit å satt fast den. Jag förstod ingenting och instruktionsboken var inte på svenska. Köpte blommor oxå. Snart ska våran balkong målas om och på måndag eller tisdag kommer nån och tapetserar och målar i våra mögelrum.

image87
Skitig och glad unge.
image88
Konstiga miner.
image89

Händig

Pysslar ihop våra nya stolar, äntligen har jag hämtat dom det står på kartongen att möbelaffären fick in dom 23/10. Bättre sent än aldrig. Jag har även lagat å skruvat andra saker idag, himla duktigt! Ska försöka gå till bilen å hitta nåt att smörja upp dörrarna med, dom gnisslar så fruktansvärt. Imorgon börjar det. Ska på utbildningsdag med vitbergsparty efteråt. Har redan dåligt samvete, jag vet att Rocky kommer ha en jättetrevlig sommar men jag är rädd att missa så mycket.

Dopp

Både lilleman och datorn har fått sig ett dopp. Rocky har för första gången i sitt liv badat i havet, han tyckte att det var skithärligt! Han kastade dock en hel del lera på sin mamma. Nya fina datorn har oxå fått sig ett dopp. En Staropramen flög, gjorde några volter och landade självklart på datorn. Den har varit död i nästan ett dygn men fungerar nu. Lite tröga å knastrande knappar bara, inte så konstigt när det är öl överallt.
Det har vartit ett par underbara dagar med solsken och mys i stugan och hemma. Oroar mig en hel del för att börja jobba, inte kul om hela sommaren är så här! Tand nr 5 och 6 har tittat fram oxå, nu ser han snart ut som en människa i munnen. Nu ska jag städa!

image79
Känner på  vattnet med morfar.
image80
Ser lite misstänksam ut.
image82
Promenerar med pappa.
image83
Varmt och härligt.image84
Plaskar.
image85
Kul att busa med pappa i vattnet.


Vilken dag!

Har haft en underbar dag!!! Rockan sov hos farmor eftersom att vi var ute på krogen igår. Vi började dagen med picknick på en filt utanför Domina där vi hade köpt sallad. Sedan hämtade vi lilleman som vi saknade så mycket. Vi gick på långpromenad på torpet och lekte lite i lekparken. Vi åt glass i skuggan innan André började jobba å Rocky åt en hel Piggelin själv utan att hela vagnen var kladdig, han stök lite glass på fötterna ibland bara. Sedan åkte  vi till stugan och där hade morfarn å mormorn hittat den blå plastpoolen vi hade när vi var små och Rocky badade och hade kul i den. Varmt och härligt har det varit hela dagen, fruktansvärt varm! Folk har tom badat i havet idag. Sommaren är nog här!

image75
image76
image77
image78

RSS 2.0