Kidnappad

Tidigt på morgonen kom Jens och Ante hit för att röva bort min 30åring. Han var helt ovetandes och blev väldigt lycklig när han fick en öl 8.30. Dom rövade honom till Barcelona. Där väntade ett gäng kompisar som hade varit där hela veckan.

Har varit sjukt jobbigt att ljuga i över en månad. Är jobbigt att inte jag är i Barcelona, det är ändå en stad jag läääänge velat åka till, är jobbigt att veta att nåt kommer att gå åt skogen. Men kul kommer dom att ha.

Är skönt att ha killarna bara för mig själv. Är så mysigt att få ha en myslyxhelg. Är så härligt att få unna sig det där lilla extra.

Vi började dagen på solbacken, Vinny slocknade i kundvagnen och vi åt korv ute. Rocky fick välja meny för helgen och eftersom att han är en hejare i köket ska vi laga allt tillsammans. Ikväll hackade han ihop sin favorit, fruktsallad.
Sedan åkte vi till doktorn för Vinny är sjuk igen, nu är det ögoninflammation. Det rinner så sjukt mycket grönt gegg ur  dom små blå och efter lite tjat fick han ögonmedicin. Det gick som smort att droppa ögonen.
Ikväll har vi haft tacomys och badat med varandra i badkaret. Som avslutning blev det lite tvspel.

Vi har ingen plan för helgen, det känns lite surt. Men nåt ska vi väl kunna hitta på.
Funderar på en tur på stan. Jag vill verkligen ha en liten sulkyvagn som man lätt kan lyfta in och ur bilen. Den stora vagnen vi har fungerar perfekt på vintern men på sommaren känns den bara otymplig.

Rocky tycker även att jag behöver nya kläder. Han sa idag att jag alltid bara har myskläder och aldrig finkläder :)

Nu blir det att städa köket och sen sova för jag är febrig och har en knöl på halsen som växer och växer och det känns som att den trycker på kräknerven. Mår illa hela tiden.

Nu har jag slut på ordbajs.

Måndag

Har jobbat hela helgen. Killarna har varit bortlånade. Jag är så fruktansvärt trött och har ont i skallen.
Tre dagar kvar till fyra månaders ledighet från jobbet.


Long time no see

Älskar livet och våren. Allt blir så mycket lättare nu.

Har en helg och tre arbetsdagar kvar av mitt äventyr i arbetslivet. Det är skönt att jobba och vara en riktig människa igen och oj vad jag trivs med mitt jobb och mina fina arbetskamrater. Men snart, mycket snart ska jag tillbax till min mammabubbla igen och jag ska njuta som aldrig förr.

Vinny har haft en hemst otäck vecka med mycket sjukdom och andningssvårigheter. Men nu är han gladskit igen och hela dagen har varit våran då Rocky ville vara med farmor.

Rocky är smart och galen så samma gång. Han drar dom knasigaste och roligaste kommentarerna, som vanligt. Han kämpar med att lära sig engelska och sa idag till sin bror "No Vinny don´t knuff me."

Det är mitt liv just nu. Jag mår fasiken fint.


Vattnet är kanske parasitsmittat så vi kokar allt vårt dricks och förtäringsvatten och det funkar fint. Förstår inte hur folk kan vara sura och klaga och hamstra litervis med flaskvatten. Mitt vatten smakar inte konstigt när det är kokat.
Kommer inte att äta en endaste lösviktsgodig i påsk. Men jobba kommer jag att göra, hela påskhelgen.

Bjuder på den senaste tidens Phonebilder.


Paus

Milano var bäst!

Jobbar igen.

Hinner inte med sånt här.Vi kanske ses om en månad, eller tidigare eller senare.


Paus

Milano var bäst!

Jobbar igen.

Hinner inte med sånt här.Vi kanske ses om en månad, eller tidigare eller senare.


RSS 2.0