Lurad

Har för första gågen blivit lurad av en telefonförsäljare. Go´boken kommer nu att dyka upp eller dimpa ner i brevlådan en gång i månaden. Jag kunde bara inte säga nej, han lyckades klämma in mitt namn minst tre gånger i varje mening och kämpade verkligen. Det lät som att han hade gått varenda telefonförsäljarekurs som finns. Han sa oxå att det var jättelätt att gå ur men det tror jag inte riktigt på. Får väl se vad det kommer för böcker. Tur att Rocky gillar böcker. Aja ska dammtorka mig vidare.

Månaderna som har gåttimage63
v 30.


image64

image60
Stormagen just före snittet 25/7 2006

image55
1 månad.image56
2 månader.image57
3 månader.
image59
4 månader.image65
5 månader.image66
6 månader.
image72
7 månader.
image69
8 månader.image73
9 månader.


10 månader

Rocky blir 10 månader idag och det ska firas hela dagen lång! vi började dagen med storfrukost, bröd, apelsin, gröt och yoghurt. När han var mätt fick han leka med maten, det ångrar jag lite. Måste ändå städa köket idag, mögelexperterna ska komma. Nu badar han och nu är han less. Tänkte lägga upp alla månadsbilder på honom när han sover. Vi kanske ska på barnenshus senare å köpa nån kul present. Eller kanske fina blommor till pojkrummet. Jag måste börja styra upp tavlorna till hans rum, har ju pengar nu så vi kanske måste på stan och köpa dukar och färg.

Jobbigt

Sommaren kommer att bli jobbig. Ångrar att jag ska jobba, lite iaf. Det kommer att bli kul men är det verkligen värt det? Alla kommer att bli less på honom och jag kommer aldrig att hinna träffa min lilla älskling. Jobbigt att behöva oroa sig redan nu. Tur att vädret är fint iaf. Vi ska till stugan imorgon om det är soligt.


Händelserik dag

Oj vad det händer mycket i lillemans värld nu. Han har högsta växeln i från morgon till kväll, tur att han sover på nätterna iaf. Han sitter bara stilla när han läser en bok.
Han har pillat loss en av tangenterna på nydatorn, rullat ut en hel rulle toalettpapper och mamman var osmart och spolade ner allt i toaletten på en gång, självklart blev det stopp! Jag har lyckats lösa det nu.
Han har även lyckats att kanske äta en snus. Jag har inte hittat den, har inte letat heller. Han verkar då inte påverkad av den, ska fortsätta hålla koll. Han sover nu, det ska jag oxå göra.


image54
4 månader. Gillade att sitta i sin babysitter och gunga.


Städning

Oj hur det ser ut här. måste göra någonting åt det. Ska först tillaga lite mat. Jättekul att Karro å Nicke har hittat sig ett hus, jag skulle väldigt gärna vilja flytta och gärna till ett hus.

Idag

Packa, bada, äta, hämta, barnenshus, packa in i bilen och åka.


image52
Fin.

Spring Collection

Blev löjligt glad idag när vi var på Maxi och jag hittade Liberos Spring Collection blöjor. Trodde aldrig för ett år sedan att jag skulle bry mig om sånna saker. Men jag tycker att det är kul! Blev lite besviken när trycket var så svagt men men..

image48image49image50image51

Snart bär det av till...hmmm vet som vanligt inte vad det heter stället där pappa/svärfar/farafar bor. Jag kör och André pekar så att vi kommer rätt. Jobbigt att packa, måste ju ha med oss nästan hela lillemans liv plus att det ska räcka i minst 2 dagar. Vi ska köpa en ny bilbarnstol imorgon så att vi får en säker resa, den nuvarande är lite urvuxen. Vi ska även köpa en resesäng så att han och vi kan sova gott. Jag hoppas att det inte regnar imorgon!

Sopor

Skriver på nya datorn nu, det är småskönt. Håller på med tvätten och insåg för en stund sedan att jag begick ett misstag igår. Påsen som jag hade stoppat bajsöverdarget, bajsörgottet och nya bajslinnet i hade åkt med i soporna. Det var bara att gå ner i soprummet och leta. Jag hade tur påsen jag trodde att dom låg i låg överst men när jag öppnade den var det bara resterna jag hade skrapat ihop från sängen. Påse nr 2 var iaf rätt. Lilleman är mer förkyld igen, det här var en långdragen förkylning!
Nu ska vi göra en coleslaw, vet inte varför egentligen.

Semester

Sovmorgon idag! Blev mycket nöjd när jag vaknade kl 10 och inte kl 5 eller 6 i morse. Jag sov i soffan och när jag vaknade satt Rocky och tittade på mig. Vi busade ett tag med mjukisdjuren och plötsligt såg jag någonting brunt i sängen. Det var bajs! En stor klick dessutom! Och på stora Snobbens hand! Det var bara att börja saneringen, jag har aldrig varit så lycklig över att inte känna någon lukt.
 Vi ska hälsa på rockans farfar till helgen, det har vi inte gjort sedan förra sommaren då han låg i magen.Ska bli skönt att åka iväg alla tre och skönast är att pappan får vara ledig ett par dagar. Vi shoppade loss igår, nya prylar och nya kläder åt pojken. 

image44
Sitter i den nya sittpuffen med ny jacka och ny kepa.image46
Busar med nya Buddhan.image47
Lika nöjda.

Stackare

Nu är både jag och min bebis sjuka! Han har adrig varit så här sjuk förut, det är jätteläskigt. Han är rosig om kinderna, varm, trött och gnällig. Tur att alvedon finns dom nya fungerade riktigt bra, vi busade tom en stund. Jag har bäddat ut bäddsoffan och ska sova med rockern inatt, eller ett tag iaf. Det sitter pojkar å spelar ps3 i vardagsrummet så jag ska se Grey´s Anatomy tills jag somnar. Tur att jag inte vad inställd på en partykväll för jag hade aldrig kunnat lämna min sjukling.

Oj datorn hakade upp sig som vanligt. Tur att det jag hade skrivit hade sparats, inte för att det var nåt märkvärdigt. Ska bli skönt med en ny dator nu när denna har börjat bråka.

Nr 3

Nu har den tredje tanden ploppat fram. Hoppas att det är den som har spökat dom senaste två nätterna. Han är inte som alla andra barn utan han får tydligen hörntänderna först. ser snart ut som en vampyr. Vi ska tvätta idag och äta massa vattenmelon. Jag ska sova och kurera mig medans han sover. Nu är han å mixtrar med förstärkaren hör jag. Just ja han har börjat vinka oxå. Han lär sig nya saker varje dag, mysigt!


image43
9 månader och älskar att läsa böcker.

RSS 2.0