Trevlig lördag

Ett litet kvinnoparty som blev mycket trevligt.
Åt, drack, spelade spel, pratade, skrattade och hade det mycket bra.


Hoppas att vi har startat en tradition.

Fixa rummet

Prylhyllan sitter på väggen. Han fick själv spika fast den, precis som i Fixa rummet.



Helg

Funderar på en datorfri vecka. Skulle vara skönt att bara fokusera på sånt som är viktigt.


Typ dom här och hitta tillbax till mig. Sova och må gott. Mmm blir nog så.

God natt.

3 timmar

Det var nattens timmar. Fastnade i tvspel och oro då sambon aldrig kom hem. När han väl var hemma kunde jag inte heller sova. Men jag mår fint ändå. Jag ska på stan och shoppa.

Rocky sa idag: "Ibland behöver jag dej, ibland behöver Vinny dej och ibland behöver du dej själv."

Så rätt och fint sagt.

Vinny - Feber och väldigt förkyld.
Rocky - Lite bättre men låter väldigt förkyld.
Jag - Har en fläck på ryggen som är helt dortdomnad, där under har jag ont.
Pappan - Bakis hoppas jag.

Ska börja röra mig mot stan nu.

Pappa eller baaba

Varför kan inte jag lägga upp YouTubevideos här?

Klicka här istället.


Vi fortsätter

Natten var faktiskt bra. Kan bero på att jag fattar var feler ligger och ger honom Alvedon då han verkar ha ont. Han vaknade med bajs jääättetidigt men somnade sedan snällt om till klockan nio då brorsan steg upp.

Rockys sjuklighet håller i sig så han ligger lågt.

Vinny har kaskadspytt efter lunchen och det luktade verkligen magsjuka om hela ungen. Huvvaligen.

Liten sover, stora tittar på Cartoon Network och jag sitter lite småstressad med en kopp kaffe i handen och måste göra ett ryck för vi får visst vuxenbesök snart.

Nummer 5 & 6

Kikade på tandköttet idag för att förstå lillens bekymmer. Jo båda framtänderna kikar fram. Nu är han Alvedoniserad och ska få försöka sova igen för det är väldigt mycket gnäll.

Tycker synd om skrutten. 6 tänder på 7 veckor.

Fortsätter klagandet

Another night from hell. Rocky fick massa feber i natt. Han har knallrosa och skrek efter alvedon. Vinny har skrikit hela natten. När den ena har varit vaken har den andra vaknat. Rocky kom till vår säng och sov till slut. Hans hosta höll oss alla vakna men han behöver närhet då han är sjuk. Han sa hela tiden att han inte ville smitta mig. Sötnos. Gissar på två timmars sömn totalt. Sömnbrist gör mig inte gott. Slocknade i soffan efter att vi stigit upp och vaknade av konstigt ljud från köket då Vinny var där och slet i lådorna.

Nu ska jag försöka göra det bästa av den här dagen. Lite tvätt och stök hemma och tv i soffan hela dagen för den stora.

Hade hoppats på att kunna ta hit två fina små tjejer imorgon då papporna ska till Lule för hockey men det ser inte ljust ut.

Fint

En bra dag. På grund av Rockys förkylning fick han stanna hemma. Han ville gå på restaurang så jag packade barnen och mamma och Johan hängde på till Tatung. Rocky har ju en förkärlek till Kineser så han var i extas. "Titta, jag ser en chines! Vilken tur att det finns så många chineser här." Underbara unge.
Vinny åt lite småplock och tryckte sedan en matburk.

Sedan åkte vi till stugan. Där mös vi. Rocky blev mer och mer hängig. Vi åkte och handlade halstabletter och är nu hemma med två sovande underbara ungar.

Det bästa med att vara borta en hel dag är att det inte blir stökigare och diskberget växer inte. Inte här hos oss iaf.


Ett försök att ta kort på vampyrbebisen.

Nu blir det tvkväll.


När?

Har en sån där dålig dag igen. Måste hitta någon balans, måste ta mig ut. Vinny kör full fart från tidig morgon till sen kväll. Vad han än gör så är det någonting farligt eller sånt han inte får. Gör han inget jäkelskap så hänger han eller klättrar på mig. Han ställer sig mot allt och jag kan inte se det underbara i det. Jag ser bara det jobbiga och farliga. Kan lixom inte glädjas åt framstegen. Inte idag.

Ni som har barn som inte sover så länge/bra. När sover ni? Hur mycket kaffe dricker ni?

Jag har på kvällsrundan insett att jag har druckit 6 koppar idag. Det är mer än vad jag gör när jag jobbar.



Killen somnar mellan 19.30 och 20.30. Sedan vaknar han minst två gånger per natt max sex gånger. Ibland gnäller han bara, ibland är han hysterisk. En gång per natt får han välling och sen sover han sött. Han vaknar mellan innan 05.45 och har jag tur(som idag) så vaknar han 07.30. Men han vaknar alltid med världens bajsblöja och han är därför riktigt arg när han vaknar. Även om han bajsar klockan 5 så kan han inte somna om efteråt utan håller sig vaken till efter lunch.

Det är så svårt med fasta rutiner när ingen natt ser ut som den andra. För några måånader sedan sov han ju hela nätterna utan problem.
Vi ska på BVC nästa vecka, ska prata med dom då om vad som kan spöka.

Sjukstuga

Rocky är hängig. Han har ont i halsen och är snorig och har sett riktigt risig ut ikväll. Skit å, just när det ska börja bli mindre kallt.

Pappa & Mamma

Lillskiten har börjat låta pappa och mamma idag. Tror att det är för att han fick hemmagjord mat som var rejält klumpig. Efter det har han som hittat på nya rörelser med munnen. Nu ligger han i sängen och skriker: "PAAPAAO; POAUPAA, PAAAPAAA..." Jag går in när han ropar på mig.


Söndag

Blev av med datorn igår för att någon skulle nörda med Skype. Blev väckt 05.45 av gnällig kille med världens bajsblöja. Sedan dess har det blivit tre till. Kanske mer tänder på G?

Killen klättrar och drar sig upp mot allt. När han väl  är uppe kan han inte förstå att han måste hålla i sig utan släpper taget och trillar på rumpan. Brorsan står hela tiden bakom och skyddar honom. Så fint.

I dag blir det tv och spelfri dag. För mig datorfri. Vi ska banne mig umgås!

Picasa IGEN

Nej till picasa. Det går inte att vända på bilder och spara dom, inte i min dator iaf. Försöker avinstallera men det verkar inte gå. Ringde och frågade om det skulle radera alla mina bilder men det spelar ingen roll för det går inte att avinstallera. Jag kan var kass men det går inte öppna det, det går inte använda bilder eller röra dom. WTF!

Fredag

Vet inte om det är 10 timmars sömn eller att jag har haft en otroligt bra förmiddag med Karro som har gjort mig till en lycklig människa. Vi började med bad på Edda med Vinny och Neo. Sedan lunch. Efter det dusch och påklädning. Neo är i en så underbar ålder, bestämd men otroligt go.

Sedan åkte vi till stan. Välfyllda parkeringshus men vi hittade plats tillslut. En sväng på stan och lite barnkläder rikare och många grejer hamnade på vill ha listan. Listan som är så svår att spendera pengar på. Listan som växer. Listan som ger lite ångest.

Hämtade sedan en underbart glad kille på dagiset. Dom hade sett film och haft en superdag, han hade ätit två portioner mat men kommer inte ihåg vad han åt.

Ikväll har vi haft en Harry Potterkväll. Film och popcorn. Jag har översatt en film på 147 minuter så min hals gör ont men han är nöjd. Lite hemsk var filmen men vi har pratat om den i efterhand och gjort om handlingen och gjort om krafterna lite. Nu sover han med en vakande Harry Potter i lego. Vi har även prtat kärlek och när jag frågade om hade varit kär någon gång svarade han: "Jo en gång i Kine, den gången då jag bara var tvungen att pussa henne. Det blev på armen man jag fattar inte varför".

Lite bilder från igår då jag hade en surdag:


Ok, picasa kan inte vända bilder. Återkommer då jag har avinstallerat det. ?")(¤=)"/¤&¤%%¤"//!!!!

Lågt

Ligger lågt idag. Mår inge vidare. Har sovit mycket i natt men absolu inte gott. Det var den ena mardrömmen efter den andra. Vet inte varför dom var så hemska, det var bara galet knasiga grejer. Har spenderat dagen på Rockys rum och i soffan. Har halsbränna och ont i ryggen och huvudet. Rocky roar Vinny och gör det bra, ibland har vi ett race mot routern. Det här är en sån dag som man skulle kunna hoppa över. Inte en av dom tjugoniotusendagarna man vill komma ihåg.

Hoppas på ett god natt vid 20.30.

Onsdag

Vi är hemma och myser. Kylan biter sig kvar i luften idag är det bara - 20 grader men för kallt för att dra med sig dom små ut tycker jag. Kanske för att jag inte äger ett par täckbyxor utan använder ett par av Andrés som faller av kroppen. Dom var väldigt bra förra vintern. Vi har väldigt mycket värme här hemma när det är kallt. När det låg runt - 30 grader ute hade vi faktiskt + 31.7 i sovrummet. Det är inte illa. Men när det är mellan 0 och -5 har vi det inte alls varmt.

Väntar på att Vinny ska somna, då ska vi köra ett StarWarsrejs på tvn. Det är lite 5minuters metod här nu för tiden. Killen har svårt att somna utan flaskan men nu blir det andra bullar. Är han trött så skriker han inte i sängen utan det är mer gnäll en liten stund.

Vill tipsa om en app: Instagram. Man tar/lägger in foton och lägger på filter och sedan laddar man upp dom. Man kan följa folks uppdateringar och ladda in bilden på fb eller andra sidor samtidigt. Oxå är den gratis.

Nu är det dags för tvspel, men först lite tvättvikande.



Lite mer kärlek.

Det blev mer kärlek än förväntat igår. Eller godis och blommor, men det är oxå kärlek. Mormorn kom förbi med överraskningar och pappan hade med sig godis, buketteR och en hjärtetårta.
Vi åt gott och såg serier.

Idag har jag varit och försökt få ordning på föräldraledigheten utan resutat. Ska ringa löneÅsa imorgon. Jag kommer nog att jobba 4 veckor i vår, men nu när jag sitter här med pappren är jag lite velig. Känns tufft att inte vara med Vinny dygnet runt, hade varit en annan sak om han kunnat vara med sin pappa men det går inte. Han får försöka lägga schemat så att det passar så bra som möjligt.

Hittade Johan här utanför idag, han fick hänga på till dagis och hämta Rocky som blev besviken när han såg vem som stod i hallen och väntade. Han var dock superstolt över sitt agerande vid dagens bråk. Han hade sagt: Nej jag vill inte det är inte roligt när han blev slagen. Jättestolt var han, nästa steg för honom blir att oxå prata med fröknarna. Men dagens agerande hade hjäpt. Kanske inte lika kul att retas med någon som inte går igång på det.







Sen tog Rocky över kameran

























Hjärta

Alla hjärtan dag. Vi firar det med lite godis och lek. Jag hoppas att jag kan få ta en dusch helt ensam sen oxå.

Jag tycker att man istället för att köpa söta nallar med hjärtan eller en kopp med texten I love you kan skänka en slant till dom hjärtsjuka.

Jag blir gladare för en fin gest en vanlig vardag än denna dag. Det känns så påklistrat. Kanske beror på hur romantiskt lagd man är oxå.

Jag har fått världens finaste halsband av min 4åring. Ett halsband som är tillverkat för att bäras idag och det gör jag. Under halsduken ligger det, halsduken har jag för att inte Vinny ska slita sönder det. Han har även tillverkat en jättefin hjärteteckning.


Så trött

Vinny sover allt annat än bra på nätterna. Han vaknar allt annat än sent på morgnarna.

Vi var på bio idag, jag somnade. Det var en bra och fin film. Trassel i 3D. Jag sov ändå.

Ska ligga i soffan och sovglutta på tvn.

Natti natti.

Ann

En människa som jag gillar är Ann Söderlund. Såg en dokumentär(?) med henne och familjen för ett par år sedan och blev sugen på att skaffa tio barn för jag fick för mig att hon hade det. Hon är skön och det gillar jag. Har därför fastnat för Schulman show ikväll bara för Anns skull. För ett tag sedan var hon med i Family living och omslaget älskar jag.



Naturligt galen och planchen vill jag ha. Ska leta rätt på tidningen och kolla var den är hittad. Allt det gula gör mig galen men sambon vill inte gult. Jag vill färga vardagsrummet gult.

Känner att jag måste läsa någon av Anns böcker.

Vampyr

Jag kan ha hittat orsaken till allt gnäll den senaste veckan. Lillen har fått två nya tänder. Hörntänder(!!!???) uppe.

Vi har varit i stugan idag. Mysit, grillat korv och ätit gott.


Minen han kör med nu så fort han ser någonting roligt eller spännande.

Trevlig helg!

Vi har haft en fin dag. Dagis för den stora och en tur till Sandra och Kid för mig och Vinny. Fick en skitgod lax/skaldjurspasta till lunch. Därefter ringde chefen och vecka 10 får jag börja jobba helger. Får jobba med Maria på helgerna och det känns riktigt bra. Längtar.

I bilen på väg från dagis berättade Rocky med sorgen blick att han inte hade vågat gå in i lekhallen för att killen han hade bråkat med var där. Och när han hade gått in hade han blivit slagen igen men sedan berättade han stolt att han inte hade slagit tillbaka. Jag frågade om han hade pratat med någon fröken men det hade han inte gjort.
Gah, hur ska man göra? Vill ju att han ska kunna stå på sig, inte ta skit men samtidigt inte slåss. Han vet att han ska prata med fröknarna men han tycker att det känns jobbigt. Ska ringa och prata med dom på måndag. Det ska väl inte vara så svårt att få två småkillar att bli sams.

Rocky la sig klockan 19.30 utan tjat eller gnat. Jag frågade om han ville vara vaken längre men han var trött, man vill ju gärna ha en liiiten sovmorgon på lördagen.

Har just ätit en blåbärspaj som sambon kom hem med och nu ska jag lägga mig. Imorgon åker vi till stugan och hoppas på lite mildare kyla.

God natt och god helg!


Killarna fick borsta tänderna i hallen idag för lampan på toaletten gick itu.

Fight

Det händer lite grejer på dagiset nu. Det har varit väldigt mycket bråk mellan Rocky och en kompis. Idag har dom slagits. Inte första gången. Killen är äldre och väldigt retsam/småelak(det har jag själv bevittnat flera gånger, han bryr sig inte om att jag är där han kör på ändå, senast idag). Samtidigt ser Rocky upp till killen som är större, starkare och i hans ögon lite häftigare.

Enligt Rocky blev han slagen med en boll och i bröstet. Sedan slog han tillbax och sprang efter killen men hann inte ikapp utan han sprang till fröken och Rocky fick en massa skäll och blev jättearg på fröken.

Jag är på något sätt glad att Rocky försvarar sig själv och slår tillbax. Och jag förstår att han blir arg för när han surnar till blir han arg på riktigt. Jag vet inte allt som händer där och jag vet inte hur Rocky är mot honom. Oftast leker dom snällt med varandra. Men ofta spårar även leken ur, det har tom hänt flera gånger då jag har sett på.

Jag tog upp på utvecklingssamtalet i höstas att Rocky vid flera tillfällen har varit ledsen när han har kommit hem från dagiset för att han har blivit retad och det har varit en jobbig dag och då hade dom ingen aning om det.

Men jag kan inte förstå varför dom innan mellis då barnen har ont om energi och är småtjurga låter ett gäng(2-4) killar i 4 - 5årsåldern leka i lekhallen helt utan uppsyn.et när det händer 1 - 2 dagar i veckan. Det kan inte vara en tillfälligh Nästan varje gång jag har kommit dit har det varit nåt på gång. En våldsam lek eller att dom har kastat leksaker mot varandra.

Nästa gång det är livat i lekhallen ska jag ta och prata med fröknarna direkt och ifrågasätta varför.

Jag är inte så blåögd att jag tror att mina barn aldrig skulle göra någonting fel.


Nya luggen

Tappar fortfarande hår men får för mig att jag tappar mindre än förr, kanske för att jag inte har kvar nåt hår?
Bakade in håret i en fläta när vi såg på film för nån dag sedan och kvar i pannan låg en pannlugg på mellan 1 - 5 centimeter. Skitsnyggt...
Det är till och med en snelugg.



Maxat

Har varit och handlat själv. Har nog aldrig gjort det. Inte sedan Rocky föddes. Underbart fridfullt. Det går inte snabbare men jag fick total sinnesro.

Måste bli bättre på att smita hemifrån. Egentid finns inte när man är hemma med två barn.

God morgon

I morse var Vinny billig. Han vaknade innan tuppen och fram till klockan 10 var han bbara missnöjd. Han måste hela tiden bäras eller stå och hålla i sig i mig. Ingenting annat duger. Om han inte blir bättre nästa vecka ska jag ringa bvc eller barn och höra om man får göra ett allergitest för han blir mer och mer rödflammig i ansiktet oxå.

Vi har sovit en stund tillsammans och snart ska vi hämta brorsan som har lovat att komma hem utan bråk.

Ska rycka tag i den sista tvätten som ska vikas.


Hittade ett minneskort som har suttit i nån kamera med massa sommarkort. Oj vad vi längtar.

Tråk

Är trött och borde ha sovit för längesedan men måste hämta upp blöt tvätt så jag drar ut på det. IDIOTI, men jag orkar inte. Ryggen har pajat idag efter en mycket duktig morgon.

Vi har varit på vårdcentralen idag jag och Rocky. Han har ont i foten efter ett hopp i en snöhög förra veckan och ibland har han riktigt ont. Vi blev direkt skickade till röntgen. Inget benbrott, en ordentlig stukning. Skönt men inte kul att han har ont. Han har fått tycka synd om sig själv ikväll och fått spela tvspel och bestämma pannkakor till middag.

Sen var det tjuriga ungar och Vinny har haft ont i magen och skrikit men med lite hjälp fick han ut skiten och blev sitt vanliga jag.

Ärs. Dags att börja bära tvätt.

Hallåjsan

Vi har haft familjemys på Edda. Badat som galningar, eller Vinny har varit galen. Han älskar att bada han är galen i vattnet. Han plaskar med munnen öppen och doppar gärna hela huvudet - allt för att få dricka. Givetvis kräks han en massa vatten efter varje bad även fast man kämpar för att hålla honom ovan ytan och självklart blir man nerkissad. Badblöjor stänger ju inte inte pinket, bara(förhoppningsvis) bajset. Det är ändå skönt att man är på jobbet när en olycka händer för då vet man var slangen man kan spola med är och man kan be personalen om hjälp om det är riktig kris. Vi har dock klarat oss utan större missöden. Rocky gillade att kissa i golvbrunnar när han var liten, det är ju inte så farligt. 

Kom in på ett sidospår.

Vi badade, Vinny i en timme(tur att vattnet är varm i barmpoolen), Vinny somnade i vattnet, Vi duschade och Rocky och pappan badade vidare. Omklädningsrummet var fullt av damer som skulle gympa. Alla ville prata med oss och om Vinny, alla berättade sin historia om sina fina barnbarn minst tio farmödrar och mormödrar hade lika underbara små barnbarn, jättetrevligt men det tog lång tid. Sedan åt vi mat. Åkte hem och vi är skönt trötta, dom små sover gott. Snart gör jag oxå det.

Väldigt tråkig läsning. Men wtf.

Jag trodde att det var fredag idag

Så dagavill man kan bli. Idag är jag trött. Var för pigg och företagsam igår så jag påbörjade ett renska-alla-skåp-och-lådor-projekt. Det blev därför på tok för sent. Vinny har ont i magen så jag får inte släppa ner honom på golvet för då skriker han. Det var tre dagar sedan han bajsade,  han har mestadels ätit vanlig mat och är superhård i magen.

Senare åker vi alla till Edda och badar.

Nu ska jag fortsätta bärandet.

Hmm





Hur ska ett foto se ut för att vara bra? Hur ska en bild se ut? Varför tar min kamera så där dassiga foton?
Den första ser hemskt dassig ut medans den andra kanske blev lite väl färgfull. Men jag gillar färg, jag gillar oredigerade bilder oxå. Men det är småkul att leka. Längtar tills dom små sover.

Picasa

Testar Picasa och säger njaaa. Men ändå lite kul beskrivningar och enkelt.



Man kanske ska ta sig tid att leka med Photoshop nån kväll.

Bröderna





Hittade kort på dom båda i samma ålder i samma kläder i samma säng med samma sängkläder.


Nya rutiner

Lillen har börjar vakna klockan 7 och jag gillar det. Innan 9 har man ju redan hunnit så mycket. Men vid tio vill han sova och vid två och vid fem. Hur ska en 7månaders bebis sova och äta egentligen? Någon med liten som vill berätta hur ni lever?

Det går bra att få i killen mat nu, han gillar mat. Börjar dock vara lur på att han kanske har någon sorts allergi. Ibland när han har ätit blir han rödfläckig i ansiktet. När han blir blöt blir han oxå röd. Han är mycket torr i ansiktet och jag smörjer honom med fet kräm innan sovdags. Dessutom har han hård och trög mage och har alltid haft det och det var ju prat om att vi skulle testa mjölkfri ersättning när han var liten.

Det var när vi var till den superbra läkaren som jag började tänka i allergibanorna för han berättade att astma, födoämnesallergi, hösnuva och eksem ligger i samma "fack" oxå sa han nåt knepigt ord. Han sa att det kan börja med ett eksem, sedan slåt allrgin ut och efter det brukar man märka astman medans hösnuva kommer senare i livet. Oftast. Har börjat anteckna när han blir röd och vad han har ätit.

Läkaren berättade även att mycket kräkningar och astma kan höra ihop. Har man läkande magmun så förvärrar det astman och då kan man ge honom en magmedicin och då blir astman och kräkningarna bättre. Men vi kör på som vanligt med ankan i de ca 70 dagarna som det är influensasäsong kvar i luften och sedan ska han bara få puffar då han är dålig. Till hösten ska vi tillbaka på barn för koll igen. Och kanske prova en annan medicin om det inte blir bättre.

Vi har tur som får komma till en så bra läkare.


Favoritleksaken är en banankartong.

Frågor

Vad heter du? Rocky

Hur många år är du? Fyra

Var bor du? Getbergsvägen 36a

Bästa kompis? Kine

Favoritleksak? Många grejer. Asså typ supermånga så jag vet int.

Favoritmat? Abolut inte vanlig mat. Typ en fruktsallad med ananas.

Vad tycker du är äckligt? OLIVER!

Favoritlek? Kurragömma för asså jag är superbra på att gömma mig.

Favoritfärg? Orange.

Favoritdjur? Delfin.

Favorit lek på dagis? Gympa för att man måste springa runt runt.

Längtar till? Sommar.

Vad ska du göra då? Leka i lekparken och fylla 5 år.

Vad tycker du om att vara storebror? Jag tycker det är bra faktiskt.




Småkillar


Vinny och Kid. Två trötta och fridfulla småkillar. En fin sommardag. Gillar bilden. Så lika men ändå så olika. Vill ha sommar nu.

Lugn dag

Vi fick finbesök idag. Kine kom och hälsade på Rocky. Dom lekte snällt på hans rum och vi fikade sedan och efter det mer bus. Det blev som lugna stunden för mig för på Rockys rum är jag inte välkommen då det leks.


Den enda bilden jag hittar på dom två. Från Donnas kalas. Underbara sommarväder.
Det ska finnas en bild från första gången dom träffades på bb när Rocky föddes.


Satan i gatan

Vinny sov  aldig igår, han sov inte i natt. Han vaknade och skrek vad tjugonde minut! Jag hade världens huvudvärk och nackvärk. Vinny somnade bara när han låg på mig och jag kunde knappt röra armarna för värken. Vågade inte ha honom i sängen heller för han ligger ju inte stilla och en bebis i golvet är inge kul.

Vid 4 tog jag en näve med alvedon och sedan dess har huvudvärken och nackvärken varit borta. Tack och lov.

En stund senare vaknade en kissnödig Rocky som lyckades tappa kontrollen över strålen så jag fick mig oxå en dusch.


Vinny vaknade med feber, jag vaknade trött i hela själen och Rocky väckte oss med ett strålande humör.


Inte kul när man befinner sig på olika nivåer, nu är det lunchtime!

Just nu




S E V E N

Tänkte få till en fin sjumånadersbild. Vinny var på andra tankar. Allt är så spännande och roligt att titta på/slita i.
Idag har han gått från soffbordet till soffan och till mig, han höll i sig så klart. Det händer så mycket och det går så fort. På tok för fort. Han är aldrig stilla.








Jag är så trött

Trodde att jag var tröttast i världen igår men det var jag inte. Idag är jag ännu tröttare och jag tror att två kotor i ryggen har hakat ihop.
Ska vara vaken med lillskiten en liten stund och sedan vila i soffan när han vill vila.

Idag är Vinny 7 månader och han är snorig som tusan.

Nä, nu väntar en bajsblöja.

Oinspirerad

Ibland, vissa dagar är det inte kul att vara mother of two. Alla dagar är inte bra dagar och det smittar av sig på dom små. Det märks tydligt. Idag har jag varit lite stressad, haft lite ont i huvudet och stubinen har varit kort. Då blir det mesta till en pina. Men Rocky är bra på att läsa mitt humör, är det lågt så stannar han gärna mitt i snöstormen bara för att ge mig en puss. Sen så blir han självklart på dåligt humör när jag är det. Ska sova nu, eller snart. Imorgon ska vi upp tidigt Vinny ska till barn och träffa den där bra läkaren som är lite smålik Adam Alsing. Tyckte det första gången jag träffade honom men inte den andra.


Tyckte att jag var smart som gjorde en leklåda till Vinny så att han skulle sitta stilla en stund. Trettio sekunder senare ställde han sig upp i lådan, måste hitta en större...

Tisdagsfyllan

En skitbra dag var det igår. Vi åt mat från klockan 15 till klockan 20. Klockan 18 började vi även dricka. Vi drack nog ganska mycket men eftersom att man hade så mycket mat i magen så var man på en bra nivå igår och mår toppen idag. Vi åt allt: världens godaste och största oliver, praliner, ostar, hanburgare, lufttorkade kött, mackor, örter, cupcakes, god buffé,färsk frukt och choklad. Det var vinprovning, chaiprovning, ölprovning, juiceprovning och öppen bar.

Allt var gott, inte för att gratis är gott utan för att det var riktigt bra grejer.

Kul grej att sitta i grupper vid olika stationer istället för att ha en vanlig mässa där man går runt och säljare sliter i en.

Ovanlig och trevlig kväll.

Nu sitter jag och har det tråkigt, vill ha hem mina dårar. Jag har vaknat var tjugonde minut från klockan 6. När jag har druckit några glas kan jag aldrig sova. Det spelar aldrig någon roll om jag druckit två eller på tok för många glas. Ska gå och duscha nu och försöka få någonting gjort. Kanske testa att måla om rullarna till prylhyllan.


RSS 2.0