Valborgs 2012


Hjälp

Vet inte vad jag ska göra med dessa. Väggen? Vilken? Ordning? Fler?


Ny cykel


Catfight?

Vinny har blivit misshandlad av riddaren idag på dagis. Men kul har dom haft!


Maskerad

Maskerad imorrn. En riddare och en katt.


Lunchtime


Depp

Efter förskoleklassföräldramöte och efter att jag insett att min storkille blivit stor på riktigt kom deppen. Att inte ha någon att dela upplevelser och barnen med. Är nog en plötslig ensamhetsdepp så jag går och lägger mig.


Hej

Känns som att jag vill skriva här men vad vill ni veta? Vad vill jag skriva? När ska jag hinna?


Lilla stackars öronbarn

Drygt tre veckor sedan senast och nu är den tillbaka. Öroninflammationen. Tvinga i honom penicillin i fem dagar igen. Han kan inte sova. Han är bara arg och har ont. Den senaste inflammationen läkte nog aldrig. Imorgon ringer jag öron direkt han vaknar. Min lilla stackare.


Sova


Bra

Vi har en fantastiskt bra helg!

Ikväll blir det kvinnohockey och tacos med hela barnaskaran.


Hylla


Hade planer på uppdatering

Men Vinny har slutat sova. Har ingen energi kvar till sånt som inte är måsten...


Påsk


Satan

Som många vet är inte mitt ögonmått att lita på. Kånkade, stånkade och frustade en kabeltrumma hela vägen hem från jobbet idag för att ha som balkongbord. Jo men visst tusan tänkte jag inte på balkongdörren som är smal. Som jag har svurit åt denna rulle! Nu ligger den som ett plockepinn på balkongen. Om solen lyser imorgon skruvar jag ihop den annars väntar jag tills det är sommar...


Fint

Mätt i magen, världens bästa kille vid min sida, kaffe i koppen, family living på bordet och skitan på en sjuanstol. Vi mår bra på lunchrasten.


Dag ett på habiliteringen

Första dagen på kolbäckens habilitering. Det har gått skitbra. Lite svårt att hitta eftersom att inte ens Google visste att dom byggt om vägarna här men vi kom hit i tid. Möttes av trevliga logopeder, sjukgymnaster och andra duktiga människor. Började dagen med genomgång.

Sen fick vi rummet och efter det direkt till sjukgymnasten. Hon fick jobba lika hårt som Rocky för han körde med henne. Det passet slutade med att han skallade en baketkorg och stukade foten så vi tog lunchpaus.

Efter lunch var det logopedsamtal och det gick mycket bra. Vi blev helt impade över hur mycket han kan som vi inte vet om.

Efter det var det paus och arbetsterapeut(?) dör motorik och fingerfärdigheten testades. Samtidigt var pappan på samtal hos logopeden.

Efter det passet var Rocky slut! Han slocknade i bilen och efter en stunds vila tog vi en snabbis på stan och en middag på McD. Nom nom.

Kvällen bjöd på Bolibompa,teckningar och en kille som plötsligt kunde läsa!!! Jag testade honom, han läste tyst och svarade när han hade fått till ljuden rätt i hjärnan. Ännu mer impad mamma.


Dagens höjdpunkt var en Kines i en rondell, hon bara stod där och såg förvirrad ut. Rocky älskar Kineser och var överlycklig över den synen.


Umeå

Nu packas det åt oss alla.

Vi åker till Umeå och Kolbäckens habilitering i fyra dagar för att utreda om Rocky har fått någon hjärnskada.
Det känns ju svinbra att få komma dit men mindre kul att läsa att Rocky som brukare.

Fy fasiken. Håller tummarna att detta ska gå vägen och att dom inte hittar några fel på honom.

Känns ju oxå lite sisådär att åka till Umeå igen. Umeå är inte en stad jag gillar efter sommaren men det är en stad där jag litar på läkarna och har fullt förtroende för dom.

Vinny får vara med mormor och morfar imorgon för ingen av oss vet ju hur det kommer att gå till eller vad det är som ska göras.

Skillnaden på rehabilitering och habilitering?


RSS 2.0