Skallig

Det går löss på skolan. Jag gillar löss lika lite som jag gillar spindlar. Har aldrig haft löss men tanken på att ha spindelliknande djur i håret ger mig panik. Har kammat pojkarna i ett dygn. I vanliga fall kammas dom före kalas, jul, skol/dagisfotografering. Jag har kammat mig själv oavbrutet, det kryper överallt! Men det är bara inbillning. Jag har kammat mitt hår tjorvigt och kommer vara skallig innan vintern lägger sitt vita täcke över oss. Ska försöka tänka på annat. Mitt smink som skickades från England idag och min nytraderade jacka! Höstredo.


Söndag

Satsar på en per dag, målet är att föreviga mina söner.


Pysselskåp

Flyttade in här med fyra flyttkartonger pyssel, minst. Idag möblerades prylar om, sorterades och plötsligt har vi ett pysselskåp!


Sjukling och pyssling


Lördag

Sjuk Vinny. Roar mig våldsamt! Försöker rita känslor. Älskar kvällarna då jag skiter i disk och leksaker. Hatar att lyssna på astmahostan i rummet bredvid.


Fantastisk vecka

Vältränad, ätit gott, mys, bästa arbetskamraterna, utvilad, shopping. Bra vecka! Ikväll myser jag med mitt nya dubbeltäcke, tända ljus, kaffe och sortering av pyssel och småtjoller. Har hunnit med en tripp till IKEA och blivit fotad av fartkamera i hyrd minibuss. Längtar till morgondagen då jag hämtar hem mina killar!


Nu är vi igång!

En arbetsdag, två dagar med träning på Örjans och sedan en resa till Happis med jobbet. Bra förstavecka!


Sista dan

Nu är semestern över. Vi är redo och taggade ryggsäckarna är packade. Vinny somnade kl 18 Rocky tar ett bad innan han åker isäng. Sista dan har det tvättats, kalasat Donna och tryckts pizza, lekparkat. Nu kör vi :)


5 veckor

Bästa sommaren ever. Har haft turen att spendera så mycket tid med mina små dårar. Har njutit av att må så jäkla bra och att hinna med och klara av allt vad ensamlivet innebär. 
 
Dom här veckorna har inte gått snabbt, känns som att jag varit ledig i en evighet. Jag längtar tillbax till jobbet och att röra på mig igen. 5 veckor av noll rörelse. Lekparksklättring, bärplockning och plaskande ger mig träningsvärk. Känns bra att börja hösten med en träningskickoff, två dagar med bara olika pass. Det kommer inte att gå men det är väl bara att köra?
 
För mycket pommes, gomat och myskvällar har det blivit. Men det är det värt. 
Tills man ser hur många kronor man spenderat på ica :)
Det har varit en dyr sommar men det har det varit värt. Vi har levt och mått gott. 
 
 
Solen har varit ganska snäll nu i slutet av sommaren och vi har verkligen tagit vara på dom fina dagarna. 
 
 
Den här sommaren gör jag gärna om och bättre avslutning på sommaren kan man inte få.
 
 
Nu är jag redo för höst, redo för dagis och förskoleklasstart, redo för nya med och motgångar. 
 

Halsön

Vi gick gästa på Halsön, fantastiskt ställe, god mat och fantastiska människor.


Sommar


Lycksele

Fin dag i Lycksele igår. Nästan ensamma, inte en endaste kö och nästan alla djur visade sig. Ett tips till er alla: Åk till Lycksele på sensommaren eller under lågsäsongen. Skitvärt!


Vitbärs

En heldag på vitbärs, dyngtrötta och imorgon intar vi Lycksele. Har slumrat en stund, nu ska jag ordna och packa. Livet är fint!


Natt

Kvällar då jag mår fruktansvärt bra kommer pysselsuget. Det blir aldrig nåt av mitt skapande men det är så jäkla kul att rita!


Nolia

Idag gjorde vi nolia. Inga häftiga köp med en trevlig promenix och kul att åka husbil!


Saft


Kattvakt

Håller med den kloka 6åringen, "hon får aldrig mer sova här". En sömnlös helg för oss alla. I natt är det tyst och "ongen" sover hemma. Men hon har funkat bra som fotpall och lekkompis och jag fick sovmorgon till tio imorse!


Blåbär, jordgubbar, rabarber

Idag har vi plockat bär. Ikväll kokar vi saft av jordgubbarna och rabarberna. Blåbären räckte inte så länge.


Semestermode

Oj vad vi njuter, av sommaren, livet, varandra.
 
Vi busar, leker badar, leker, hänger, slappar, bråkar, lever.
 
Busar i stugan, på stranden, leker med lego, spelar tvspel, hänger med kompisar.
 
Är i ett sånt slapparmode att det är slapparkläder som gäller, håret i en knut, har glömt bort var duschen finns, vad en bh är, lever i bikini och flipflops, eller gummistövlar. Vem behöver kläder när det finns blöjor, kallingar och sol? Dessutom behöver mamman nästan aldrig tvätta. 
 
I kylen finns mest frukostföda och frukt, vi lever ett uteliv och tar dagen som den kommer. 
 
Äntligen kan jag njuta av ledigheten, första veckan var jag fruktansvärt uppskruvad men nu är alla kalas och måsten avklarade. 
 
Imorgon åker barnen bort på en liten semester och jag ska njuta av mina kvinnor, god mat på stan och lite reashopping. Sen ska jag bara vara och bara finnas. Det har varit lite för lite vinande den här semestern men det ska nog oxå hinnas med. 
 
Älskar livet, mina killar och sommaren tjugohundratolv. Magiskt.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0