lillePicasso

Vill tipsa om en sida som förvandlar barnteckningar. LillePICASSO heter den.

Tavlorna


Snett å skit. Jag behöver hjälp, dom känns för ljusa och jag vill ha det ljust. Tips på piffaridéer vill jag ha. Har försökt klippa ut krusiduller ut tapet men det blev inte lyckat. Vet inte var jag ska ha dom heller.


Nu händer det

Jag skissade ihop ett par idéer för länge sedan. Nu ska jag ta fram målarlådan och ge mig in på någonting jag inte trixat med på länge, akvarell. Fick ärva en låda och papper en gång i tiden. Hoppas att det blir som jag har tänkt.

Me like

Det blev en härlig dag i Piteå. Familjen Karjalainen/Berglund följde med. Fick kika på minstingen Donna som var så snäll, så snäll. Rocky och Kine sprang runt och busade, hoppade och svettades. Svettades gjorde även alla föräldrar som sprang efter och hjälpte till och visade vägen till bollar och allt annat kul. Det var ett riktigt fint ställe. Barn och föräldravänligt. Att det serverades öl gjorde inte papporna besvikna.

Piteå

Blir en sväng till Piteå imorgon och detta. Kan bli kul. Hade hoppats på lite shopping, tvivlar på att jag orkar. Har sovit en lång stund. Nu är jag lite negativ och ännu tröttare.

Det kom en lång...

Har inte börjat jobba kl 6 på morgonen på 2 ½ år, minst. Imorgon börjar det och kommer att vara så ett par gånger i veckan. Trevligt tycker jag, att få sluta kl 14 är väl underbart! Ikväll har vi spelat Bolibompaspel och fikat. Eftersom att lillen inte kunde somna la vi oss i hans säng. Jag kan inte låta bli att kittlas och skrämmas just när jag ser att han somnar. Jag är så elak! Men det är så kul, skrattet gurglas fram. Han har nu lärt sig att ge igen. Självklart skyller jag mig själv.


Jobbigt att sova

Åh, vill inte gå å sova för när jag vaknar ska jag direkt på jobbet. Jag vill inte klaga. Saknar mystiden med ungen. Har pysslat ihop schema för de närmaste veckorna och nu sitter jag på en kudde på golvet med ett saftblött täcke på benen för att hålla mig vaken. Har även mitt Gröna MintTea. Nu ger jag upp. Hoppas att jag slipper kramper i vaderna eller drömmar om att föda trillingar på Ica.

Övik


Fotograf Rocky:


Efter en massa bröst och takkort tog mamman över kameran igen


SpiderPig
Hemma

Har tagit mig hem från jobbet, det börjar bli roligare och roligare. Tråkigt att jobba till 21.30 bara. Vaknade ett par gånger i natt med vadkramper. Hårt golv, långa dagar, fejkskor och en massa stående. Nu ska jag tjuvtvätta nerkräkta grejer som har legat och väntat i 4 långa dagar. Just nu ligger allt i vagnen som står i trapphuset, jag är inge snäll. Sedan ska jag försöka visa er bilder från minisemestern.

Helgen

Hosta. Tre spyor innan Umeå. Vända? Vände inte. Kinamat. Apotek. Nya kläder(slut ombyten efter allt kräk). Fruktpuré. Gullvikscamping. Liten stuga. Låst toalett. Flygplanstoalett. Trasig toalett. Toaletten fungerade igen. Husvagn. OS när R sov. Flugpizza. Snack i husvagn. R sov ännu mer. Glass. Tillbax till stugan. Våningssäng. R fortsatte att sova. Film på tvn. Jag sov i "bäddsoffan".  Vaknade av att yrvädret var pigg. Äpple. Kycklingmacka. Kaniner i hagar. Mys på stranden. Lekparker på stranden. Vuxengunga på stranden. Bajsbrygga som gick rakt ut i vattnet. Sovpromenad. Fina stugor. Färdkost. Blåsor under fötterna. Mer lekpark. Getingar överallt. Bli snygga. Raggardusch. Blev snygga. Räkfrossa. Öl. Klagomål(vissa tyckte inte om att skala eller äta räkor. Husvagn igen. Vin. Snack. Mörker. Stugan igen. Barnvakt. Utgång. Alla över 60. Dansband. Drinkar. En gick hem. Dans. Gertans alla ragg. Hemgång. Snedsteg. Pizzor i husvagn. Kycklingsallad. Bäddsoffan var ingen bäddsoffa. Sömn. Uppe tidigt. Otäck sovkompis. Lekpark. Kaniner. Promenader. Folk började vakna. Städa lite. Husvagnshäng igen. Lekparken med kusinen. Storstädning ensam. Glass efteråt. Blev av med stugan. Husvagnshäng. Matsug. Fiskespel. Fotboll. Sovpromenad åt andra hållet. Fina hus. Hemgång. Max. Mat. Fika. Bajs. Körde därifrån med väskan på bilen. Folk blev tokiga vid rödljusen. Oops. Hemmåt. Tanka och McD i Umeå. Tryckte två burgare. Hemma.


Nu åker vi

Ikväll är det packning som gäller! Imorgon kl 07.00 åker vi på semester. Det är en lite udda tillställning vi ska på. Men kul ska vi ha. Tyvärr så har Rocky blivit förkyld. Men vi åker och är förhoppningsvis hemma på söndag.

Någon som vågar gissa var vi ska åka?

Så här ser stället ut:


Kvällsläsning

Rocky läser alltid innan han somnar, han läser högt. pratar och resonerar med sin nalle. Ikväll ville han läsa mammas nya katalog.
Jag gick in en stund efter att det hade blivit tyst då låg sötisen på rygg och sov med IKEAkatalogen på magen. Så fint!

När vi köpte blöjor idag ville han ha ett par med Bilar på, dom är någon sorts lära-kissa-på-pottan-blöjor. Han gick med på att sluta med blöja om han fick dom, men jag såg i blicken att han lurades. Jag lovade istället att han skulle få Bilarkalsonger när han slutar med blöja. Hojta om ni ser kalsonger med Blixten McQueen.


Nu vet jag

Imorgon börjar jag jobba. Det känns bra! Sista lediga dagen idag och den har varit lika bra som dom andra. Vi var på promenad innan lunchen för att köpa fina termosar och en ny diskborste, Vi träffade oxå en fd. klasskompis som just har blivit mamma. På eftermiddagen åkte vi och badade på Edda, många småttingar var där för sitt fösta dopp. Rocky hittade en kompis i omklädningsrummet, dom stod och pekade och skrattade åt varandras snoppar. Sen så var jag tvungen att plocka upp två små barn som hamnade under vattnet och inte tog sig upp, föräldrarna satt och snackade med kompisar eller så satt dom och drack kaffe. Sedan ger dom mig onda ögat för att jag håller i deras barn när dom är ledsna. Om Rocky hamnar under vattnet och man ser att han kan ta sig upp så får han fixa det själv även om det skulle gå fortare om jag hjälpte till. Ibland hamnar han på rygg eller med bara benen uppe i luften, då måste man ju hjälpa till.


Nu ska jag titta i nya IKEA-katalogen som kom idag.

Häng

Skulle som sagt se en film.
Hancock heter den, jag skulle söka den i As dator.
Jag kom inte riktigt ihåg vad den hette så jag sökte på Hangpung. (Jag hittade som tur ingen sån fil)Den är bra och rekomenderas absolut.

Tankar

Rocky ville sova i sina nya sängkläder redan innan jag hade fattat att det var kväll. Han låg vaken och pratade med nalle länge, efter en dryg timme kom han upp för att titta på mamma. Vi gick och la oss i sängen och pratade istället. Vi pratade om bebisar och blöjor och att ge bort tutten till tomten. När han var på Vitbergsbadet någon gång i slutet pratade vi om att tomten bor på vinden(det finns en lucka uppe vid taket). Han kom fram till att han skulle lägga sina tuttar där uppe. Han sa även att han snart kommer att tappa tänder och att Jessica och Sandra inte har någon blöja. Man blir förvånad över allt som snappas upp och läggs på minnet.

Nu ska jag lägga mig och sova, eller se en film som jag har börjat se många gånger. Frågan är om jag ska orka byta från de nytvättade sängkläderna till dom nyköpta och nytvättade, isf måste jag duscha för att få rätt känsla.
Vad jobbigt man har det.

Imorgon blir det en till mysdag hemma, vilket härligt liv  jag har den här veckan.

Seriöst

Ett tips, ät inte en gräddost som var bäst före ett par veckor sedan.  kollade inte datum innan vi köpte den och inte före vi åt upp den heller.

Jag kan lova att jag njuter av att vara mamma idag, att bara få vara hemma, ledig, äta "nordgubbar", laga lunch, läsa böcker, använta tvättkorgen som bussgarage. Det blir inte bättre än så här.

Jag hade tänkt att vi skulle bada idag men det blir inte, om jag mår bättre ikväll kanske det blir ett dopp.

Nu ska vi leka med "Don King Kong", jag har en pysselplan. Får se om jag hinner när han sover.


Uppe

Har nog inte visat hyllan som sitter i hallen. Den är inte färdigmålad och en av sidorna har suttit åt fel håll, det är fixat men målningen är och kommer nog alldrig att bli klart. Jag försöker övertala mig själv att det är lite charmigt med fläckiga hyllplan.(Gryniga bilder, har försökt ändra ison men har lyckats slå på easymode så inget går att trycka på. HELP)

Blött

Det spöregnar ute. Rocky är på dagis och jag ligger på mage i soffan och undviker dagens måsten. Rocky var överlycklig över allt regn idag, han fick ju använda sitt paraply för första gången. När vi skulle gå till dagis fick han syn på "räääserfåården", han bestämde sig för att inte gå en endaste meter till. Latmasken i mig gick upp och hämtade bilnyckeln istället för att gå våra 100 meter eller så, jag slapp ju även utbrottet som var på gång.
Nu ska jag rycka upp mig. Barnrummet ska städas ordentligt, studsmattan som finns där inne ska jag ställa ner i källaren. Jag tror inte att någon skulle märka det.

Det åskar nu, tror jag.  

Jag rullar...inte längre

Volvon har gett upp. På väg hem från stugan stannade den. Den är strömlös. Nytt batteri till den köpte pappa i vintras. Den skulle behöva en ordentlig genomgång, eller ett värdigt slut. Vi hade planerat in en kort bilsemester  veckan. Typiskt.
Morogndagen är konstig, jag jobbar inte. Vet nte om jag ska aklla mig arbetslös eller ledig. Vet inte när jag kommer att börja jobba kanske onsdag kanske någon annan dag, jag vill ha en veckas ledighet innan jag börjar på nya jobbet.

Nu ska jag titta på tv.


Ros

Imorgon ska jag på begravning. Idag har vi varit på stan och handlat kläder och blommor. Jag berättade för Rocky att mammas kompis har dött och att han nu är i himmelen. När vi kom hem och plockade upp rosen ville Rocky gärna hålla i den och titta på den och det fick han. Sedan ville han gå ut på "kången" och jag följde med. Då sa han att han skulle ge mammas kompis i himmelen blomman. Han klättrade upp på stolen och sträckte sig så högt han kunde så att blomman skulle nå till himmelen.
En ny stjärna!

Tina (och Anders) har äntligen fått sin lilla, det blev en Donna. En dag över tiden lyckades hon hålla sig, förra gången tajmade hon in det prick på den beräknade dagen. Grattis till er och grattis till Kine som har blivit storasyster. Längtar tills man får se bebisen.

Igår vid kvällsmyset frågade jag Rocky om han ville ha en lillebror, han svarade NEJ. Då frågade jag om han vill ha en lillasyster, då varade han oxå NEJ. Sedan kollade han sig om i rummet och sa: Ocky vill ha blomma.

1 ½ h

Färgar håret, det tar tid. 90 minuter plus tiden det tar att kleta in allt. Rocky klev upp ur sängen och ville oxå måla håret. Han fick en pensel och en kopp med vatten. Han blev jättenöjd och enligt honom själv jättefin. Jo jag tycker oxå att han är fin i blött hår.

(Vad har jag gjort med kameran?)

Blank

Tänkte blogga men nu är allt jag hade i huvudet borta. Helt tomt blev det. Jag som hade nåt "jättevikitgt" att skriva om.
Äh, nu viker jag ihop datorn och går ut till bilen, jag ska leta min telefon som ofta ligger någonstans i bilen och bara väntar på att jag ska komma och leta den. Jag har redan sovit 2 omgångar ikväll men det är strax dags för den slutgiltiga. Imogon ska jag var på jobbet tidigt, det kommer tydligen två sotare som ingen vet någonting om.


(Jag har förmodligen fått ett nytt jobb, bara för ett litet tag men det går ju åt rätt håll)


Jag har haft en Gangsta i ögat

Rocky  har en Gangsta Rap Coloring Book, det vill säga en målarbok med bland andra Snoop, Bone Thugs och Ice Cube. Den har han kastat i mitt öga. Det dröjde 30 minuter innan jag fick upp ögat, det svider fotfarande och allt jag ser med högerögat är suddigt. Gullungen blev jätterädd när mamman fick ont och ville bara kramas och pussas efteråt.


Lön för mödan

Bloggklagomål lönar sig alltid. Imorgon när jag kör till jobbet ligger det en laddare till kameran i bilen!

Tandis

Vi var kl 16.30 hos tandläkaren. Eftersom att jag inte visste vem vi skulle till frågade vi i receptionen. Kvinnan beättade att vi var en timme tidiga. Ja, jag visste någonstans i bakhuvudet att det faktiskt stod 17.30. Vi åkte istället på en tur och tittade på fina hus. Stackars Rocky som måste tro att det är jättelångt till tandläkaren. När vi återvände fick vi träffa tandläkaren. Behändig människa. Rocky fick sitta i stolen och titta på alla roliga grejer. Han var jätteduktig och gapade jättemycket när hon ville titta på tänderna. Han har 16 gaddar utan plack och perfekt bett. Bra jobbat. Hon sa att det inte syns att han använder tutte. Det var snabbt över, som avslutning fick han åka upp och ner i stolen några gånger och sedan välja en present. Han valde en studsboll som förmodligen ligger under soffan.


Om jag hade haft en fungerande kamera hade jag kunnat visa vilka fina vantar jag hittade åt honom idag, eller det fina kortet som han har fått. Finns mycket att fotografera när laddaren hittar hit.

Inköp planerat

Hittade ett sällskapsspel på rea med jag glömde att köpa det. Imogrgon ska jag försöka hinna förbi Åhlens. Det här spelet är det, förra årets upplaga men om det är kul behöver man bara köpa frågorna till uppdateringen som kommer i höst.

Jag hoppas att det är kul och kan roa oss en av de sista dagarna på Vitbergs. 

Vi har varit på Maxi och köpt nya städgrejer så nu ska det bli rent överallt!

Grå söndag = städdag?

Dagen började med paketöppning. Rocky är överlycklig, han har fått en radiostyrd Donkey Kong på en mariokart. Ni kanske inte förstår men i framtiden kanske jag kan fota den. Den är kul iaf.
Vi har även varit en sväng till lekparken, där var det en massa barn som har gått sommardagis. Rocky har lärt sig att hänga i stångar och gå uppför rutschkanan, man lär sig många "dumheter" när man lekar med femåringar.

Nu ska Rocky läggas (han ska få se klart EMOs födelsedag). Det är perfekt väder för att vara inne och städa, men jag har tur. Jag kom hem till en nystädad lägenhet inatt.


Bra

Har shoppat färdigt nu. Det blev inga byxor och ingen hårfärg. Som tur var höll Sandra reda på mig på stan. Det bästa jag hittade var två bhar på HM. Inte ofta det finns storlekar som passar mig där. En av dom var tom fin.

Rocky fick en tågbana för strax över 100lappen. Det var ett riktigt fynd. Jag får dock inte leka med honom med den, han är ego. Jag försökte bygga en jättelång tågbana av alla delar han har, det fick jag inte. Han bröt ihop, man får inte blanda den gamla och nya tågbanan.

Nu drar vi

Jag och Rocky ska shoppa idag. Byxor till mig är det som behövs mest. Hårfärg oxå. Presentkort ska oxå användas.


Tjingeling

FredagslåtenEfter att jag och Jess spånat ihop bästa playlisten kom jag på att jag måste skapa en ny kategori. Fredagslåten heter den. Ska lägga upp en goding som innehåller en massa bra minnen varje fredag. Den låten ska sedan gå varm här hemma hela helgen.

Den här låten har jag många minnen till. Jag har somnat eller vaknat till den många lördagsnätter i mitt liv. Pappas favorit, eller iaf en av pappas favoriter. Me like.Var tvungen att byta låt så det här blev en lördagslåt.

Ont

Har inte hunnit vara hemma speciellt länge, har legat i soffan sedan Rocky däckade. Funderar på vad jag ska hitta på. Ska jag ligga kvar i soffan och öppna min nya tidning eller ska jag tvätta, diska och plocka?
Har migrän idag igen. äh, nu ställer jag mig upp vi får se var benen bär mig.

Inte Ja och inte Nej

Helst, vad är det för svar?

Nu är jag lika mystisk som J.

Ni skulle bara veta...

...hur fint det blev i hallen med stringen på väggen! Jag önskar att jag hade en kamera(eller batteri till den jag har lånat).

En bra dag

Dagen började med försovning, den första på många år. Jag steg upp 7.15, gick och la mig i soffan och sov en timme till. Det tog inte ens 10 minuter att ta mig till jobbet och ingen satt och väntade på mig så det gick bra. Sedan fick jag veta att jag får jobba på Edda på fredag. Det bästa var att Anna jobbade idag, äntligen! Vi åt lunch från Wok & Roll, efter lunchen fick jag en middagsinbjudan. Efter jobbandet åkte vi och tittade på tapeter, det tog ett tag. Det ska ta ett tag att välja tapeter. Man blir galen i tapetdjungeln, det finns för mycket! Min favorittapet var inte så bra i verkligheten som jag har trott, lite för kletig var den.Det blev surströmmingsmiddag och stugjordgubbar efter det.

Nu väntar jag på sömnen, det blir ingen målning ikväll, jag tror att jag är klar.
Jag har markerat var jag ska borra så imorgon efter jobbet plockar jag fram borren, pluggarna och skruvarna.

Tony eller Zlatan

Ser på Allsången. Man fick se en mörkhårig Tony Irving i rutan en snabbis. Rocky blev överlycklig och skrek:
"Titta AAAAAATAAAAN!!! Jag höll på att dö av skratt.


   


Hybridsnack

André vill ha en cykel, med motor. Det kallas cykel-moped men André envisas med att kalla det motorcykel. Haha

Detta utspelade sig på datorn igår kväll.


HANDLARN14) Pannan
Pannan14) ja
HANDLARN14) www.mopedbutiken.com
Mik^^14) :)
HANDLARN14) en bit ner till vänster
HANDLARN14) Cykla så länge du orkar. Slå sedan på motorn och fordonet tar dig fram i max 45 km/h. Otroligt smidig och rolig produkt. Förra årets storsäljare som nu är förbättrad på åtskilliga punkter.
HANDLARN14) oj
HANDLARN14) Cykel med påhångsmotor
HANDLARN14) hms
HANDLARN14) 599 i frakt
HANDLARN14) va ju inte cheapest :()
HANDLARN14) Pannan
HANDLARN14) ja köper en sån där då?
Pannan14) då får du sälja den du har först
HANDLARN14) orka
HANDLARN14) du kan få köpa den för femhunka
Pannan14) du har cyklat 3 gånger max, varför skulle du använda den där?
Pannan14) och i vinter då?
Pannan14) är det inte bättre att lägga pengarna på körkort?
HANDLARN14) därför den där har motor kanske?!?!
Pannan14) ja men hur jobbigt är det att cykla till atorp? =)
HANDLARN14) svinjobbigt o cykla hem
HANDLARN14) därför e cykeln här
Pannan14) ja men till vitbergs har jag värsta uppförsbacken, de e jobbigare
HANDLARN14) du har ju bil
Pannan14) du skulle kunna ha det
HANDLARN14) när ska ja ha tid
Pannan14) du har mycket tid för fest
HANDLARN14) neh
HANDLARN14) är ju avkoppling
HANDLARN14) så ja orkar med hårdjobbandet
HANDLARN14) sen går ju den där cykeln 100ggr billigare än en bil
Pannan14) men det är ju bekvämt för de att ha en egen chaufför
HANDLARN14) jamen därför ja köper motor-cykel!
HANDLARN14) då kan ja skjutsa mig själv
HANDLARN14) :)
Pannan14) så du måste köra en bil för 250 000 för att det ska vara värt att ta körkort?
Pannan14) rockan då?
HANDLARN14) nej
HANDLARN14) men kostar soppa osv
HANDLARN14) tror man kan ha barnsadel på den där
HANDLARN14) ska kolla upp det
Pannan14) du får inte köra med rockan på den
HANDLARN14) vadådå
HANDLARN14) är ju en cykel
Pannan14) jo men du skulle inte få cykla med honom på vintern heller
HANDLARN14) vi tjänar ju ändå in 4 resor per dag med bil hit typ
HANDLARN14) jamen varför ska rockan följa med mig till handlarn i vinter ?!
HANDLARN14) förstår som ej
HANDLARN14) han e ju på dagis oftast
HANDLARN14) om än du jobbar
Pannan14) jag har tänkt jobba och du behöver kanske skjutsa honom till din mamma
HANDLARN14) ja men knappast jämt
Pannan14) jag kommer inte alltid ha ett så fritt jobb som nu
HANDLARN14) har inte tid o ta körkort innan vinter lixom
HANDLARN14) därför ere bättre o kunna frakta sig själv
HANDLARN14) till o från jobbet
HANDLARN14) om du jobbar
HANDLARN14) om du inte jobbar så tjänar vi in 4 bilresor per dag fram o tebax hit
Pannan14) du har haft 9½ år på dej att ta körkort =)
HANDLARN14) eller taxiresor som kostar 200kr per gång
HANDLARN14) :)
Pannan14) du är för bekväm
Pannan14) du har ben, dom är gratis
HANDLARN14) lol
HANDLARN14) du oxå
Pannan14) din ocyklade cykel e oxå gratis
Pannan14) jo men jag har körkort
HANDLARN14) din oxå
Pannan14) min e trasig, men jag ska laga den
HANDLARN14) du kan få låna min
HANDLARN14) o cykla varje dag
HANDLARN14) np
HANDLARN14) då ere ju löst
Pannan14) cykla hem ikväll då
HANDLARN14) då kastar vi din gamla
HANDLARN14) så fåru låna min
HANDLARN14) så köper ja motorcykel
Pannan14) ja oxå går du på jobbet?
HANDLARN14) då kan vi ställa av bilen
Pannan14) ok
HANDLARN14) nej ja ska åka motorcykel till jobbet
Pannan14) näää
HANDLARN14) j000
Pannan14) vi ska bara äta ekologisk mat oxå
Pannan14) och klä oss i ballongbyxor
HANDLARN14) nej i lintyg
Pannan14) och rocky döper vi om till måne
HANDLARN14) och börja källsortera
HANDLARN14) nej han ska heta månsken
Pannan14) återvinna alla bajskorvar
HANDLARN14) börja köra tygblöja
Pannan14) nä han ska sluta med blöja
HANDLARN14) som vi handtvättar
HANDLARN14) med grumme tvättsåpa
Pannan14) inge mer öl, vi kokar lingondricka
HANDLARN14) mm
HANDLARN14) men då köper ja cykeln imorrn då
HANDLARN14) så börjar vi vårt nya liv
HANDLARN14) :)
Pannan14) då flyttar jag
Pannan14) köp cykeln men planera in körkortet
Pannan14) annars blir det ingen cykel
HANDLARN14) lol
HANDLARN14) chefen
HANDLARN14) OK
HANDLARN14) frågan e dock varför vi inte tog denna diskussion i priv
HANDLARN14) nu sitter alla o fnissar
mntal14) :-d
HANDLARN14) o tkr vi e tarded
HANDLARN14) ;)
samuel14) :-)
HANDLARN14) VISSTE DET
HANDLARN14) är så mkt svårare o vinna diskussioner när vi skriver Pannan
HANDLARN14) för då hinner du tänka innan du säger nåt
HANDLARN14) ;D

Pannan14) men hur tufft blir det när rocky ska ha skjuts på fotbollsträning och du måste köpa en cykelkärra för att hans kompisar ska åka med
HANDLARN14) lol
HANDLARN14) jamen har ju kortet snart
HANDLARN14) kan ju teorin!
Pannan14) eller när han är på rovön när han är 12 och svinfull och en "mamma på stan" ringer och du måste ta din töntcykel dit för att hämta honom
Pannan14) det gick ju inge vidare när du provade när jag såg på
HANDLARN14) lol
HANDLARN14) hade ju 70 av 120 lr nåt
HANDLARN14) rocky ska inte va 12 o svinfull på rovön
HANDLARN14) dock
HANDLARN14) :)
HANDLARN14) då får han stryk
Pannan14) och hur svårt är det inte att hålla sig på en pakethållare när man är full, han kommer ju vara totalt uppskrapad bara för att du inte ehar körkort
Pannan14) nä dom kanske hänger på vitberget då
HANDLARN14) sluta dumma dig nu
Pannan14) eller nordanå
HANDLARN14) annars fåru slicka mina tår rena ikväll
Pannan14) ja men börja plugga och skriv in dej någerst
Pannan14) de e mitt krav
HANDLARN14) då ställer ja krav att du ska ge mig helkroppsmassage en gång i veckan för att du beställde massa designgrejer på nätet som kom idag
Pannan14) ja lätt
HANDLARN14) ok deal
Pannan14) rocky sover
Pannan14) så du kan börja cyklandet ikväll
HANDLARN14) nej
HANDLARN14) Mik^^
HANDLARN14) :D
HANDLARN14) har ju ingen nyckel till cykeln heller
HANDLARN14) Danny_^ kan få låna våran bil o hämta annars
Pannan14) benen?
Mik^^14)HANDLARN jo jag har nyckel
Mik^^14) till cykeln
amfcunt14) hahaha
HANDLARN14) HEHE
amfcunt14) roligaste läsningen på länge :D
HANDLARN14) låål
HANDLARN14) fu amfcunt
HANDLARN14) :)
amfcunt14) ;))
HANDLARN14) är ju bra man kan ha lite humor i sitt förhållande
HANDLARN14) :)
amfcunt14) agree :) vill bara se dig i ghetto hojjen skjutsandes rockan :O
HANDLARN14) hahaJag vet inte vad som hände men det är då inte någon beställd...ännu.

Haha

Slänger bara in en bild

på nya "skylten". Har en kamera som jag inte kan hantera. Jag blev jättenöjd över innehållet i mitt paket. Måste bara måla och måla innan alla fina grejer kan flytta in på hyllan


Förväntansfull

Rocky gillar Pite. Party i Pite är en fras han har kört med länge. Att åka till Piteå över dagen för att lämna kattunge och gå på Nolia var därför någonting han gillade.Jag köpte tre par sockar åt Rockstern, det var allt. Men trevligt var det.
 Piteå ligger så nära, jag undrar varför man inte åker dit oftare.


Nu har jag ont i huvudet, vanlig huvudvärk. Jag tänkt sova nu. Jag skiter i alla måsten och ligger redan ner.
 Penseln måste jag nog tvätta först.

God Natt

Paket

Har jobbat hela dagen varit och hämtat paket och Rocky, sedan bar det av på jobbet igen för att stänga. Nu är jag hungrig.


Lördag

Det är inte lördag nu men det var lördag nyss. Mina lördagar blir aldrig som dom är planerade. Mitt projekt är skrotat för all framtid. Jag och Rocky har sovit i en massa timmar och när vi vaknade delade vi på en pizza, han äter mat igen och det är så härligt att se. Han fick en klubba av pizzafarbrorn som han kallade honom. Han var överlycklig. Kvällen har spenderats med dammtrasan i ena handen och moppen i den andra. Nu ser det ok ut.Imorgon åker vi till Piteå och jag har fortfarande ingen kamera, hoppas att jag får låna en imorgon.

Födelsedagen
Musiksaga

Rocky fick en musiksaga av oss när han blev 2. Den blev snabbt poppis. Vi är nu inne på tredje varvet för kvällen. Gud så skönt!

Jag väntar på detta:och dessa:

Från Perlan Living.

RSS 2.0