Äntligen!

Vi har hemnycklar!


Kaos

Det blev en kväll utan små. Jag passar på att fylla några kartonger och städa. Det blir inte mycket tid till städning när man bor tre stycken i ett rum. Det blir inte så skitigt heller kan jag tycka när vi inte är just här inne speciellt mycket. Och vi har förutom kläder bara packat upp fyra fem lådor med prylar till barnen, medicin och småtjoller.

Nu åker dammusagren fram, en fotbollsmatch här inne resulterade i en krossad lampa och nu råkade jag paja den ännu mer.
Det är ganska skönt att dammsuga på natten då man inte har grannar i närheten.

Imorgon blir det träning, stan, hockey och det toppas med lite vin.


Men jag tror att den här bloggen får vila lite nu. Det känns som ovärt att skriva om ingenting. Har inget att komma med. Men snart blir det flytt. 6 dagar kvar till flyttlasset går och då jäklar ska livet börja om.
Är grymt peppad på allt från laga mat till att gå ut med soporna.

Nu ska jag återgå till dammsugaren och sedan sova.


Fredags vab

Vinny är smårisig från och till.

Det blev en hemmadag för oss idag för lillkillen var även risig i magen.

Det är full rulle ändå och Vinny mår mycket bättre. Han har dock fått mystisk näsblod två gånger.
Kan ju bero på att han gillar att förvara fingrarna där i.

Tvätt, mys och planering blir det idag.


Helgen kan bli festlig om Vinny är kry.

Feber

Feber igen i Vinnys kropp. Andra omgången på en vecka. Han är inte ens förkyld! Men han är oförskämt pigg och har busat hela dagen.


Jösses

Jag är så trött.

Har jobbat hela helgen så jag längtar efter en fantastisk måndag. Vi ska bara vara lediga och njuta.

God natt.

Hemelin

Fint fredagsbesök.


Öronbarn

Lilla fina Vinny har problem med öronen. Han har haft ett par öroninflammationer och aldrig klarat hörseltesten som görs på BVC.

Var på nittonmånaderskoll i veckan och då även öronkoll. Han har tydligen undertryck i öronen och en remiss är skickad till barn. Han behöver rör i sina öron och han behöver det ganska snabbt för att inte halka efter med talet.

Nu är han sjuk, riktigt sjuk. Vet inte om det är på grund av vaccinet eller öronen eller bara massa feber för han är stekhet och inte förkyld.

Har just inlett vaknatt nummer två. Rocky är med sin pappa och ska få sova ut ordentligt.Så här ledsen är killen hela tiden.

Kärlek


Om...

...att vara ensam. På kvällarna är jag ensam, nå så fruktansvärt ensam. När pojkarna snarkar här bredvid och jag har min dator som sällskap då känner jag mig inte stor på jorden.

Jag har nog själv svårt att ta in hur ensam jag är. Jag hinner aldrig träffa någon. Jag vet att mina vänner finns där men jag är dålig på att hitta på någonting, Jag är dålig på att be om hjälp och jag är dålig på att höra av mig. Jag saknar att se på film, jag saknar att surra, jag saknar att ha någon att lyssna på jag saknar någon att uppleva alla härliga saker som barnen gör och säger med. Jag saknar någon att dela livet med.


Fick en liten svacka ikväll då jag insåg att jag inte kommer att kunna flytta för att jag inte har ett eget entourage. Visst, allt kommer att bli bättre och jag har föräldrar som ställer upp dygnet runt, året runt och livet ut. Men jag vill inte behöva deras hjälp. Jag vill kunna göra allt själv och just nu känner jag mig ganska handlingsförlamad.


Mora träsk

Rocky var taggad och värdsvan.

Vinny gick från livrädd till skitsur till danskung.


Min fina lillplutt.


Fint

Det är svinjobbigt att bo här de dagar man inte är ledig. Men dagar som denna är det helt fantastiskt. Sparkrejs och lek på havet.


Helg!

Långledig helg. Känns fantastiskt! Har fått hem dom underbara pojkarna och vi ska njuta.

Den här dagen började med tandläkarbesök. Det gick som det gick. Är glad över tandförsäkringen och har sparat tusenlappar men har våren full av tandläkarbesök.

Sen till dagens första höjdpunkt :

 

Dagen andra höjdpunkt kom klockan sju då jag både fick helg och pussa på små mjuka pannor.


Jobb, jobb

Känns som att jag bor på jobbet. Barnfri några dagar och därför även bilfri. Har därför spenderat för mycket tid på jobbet. Men det är trevligt, lättare att inte klättra på väggarna då. Lättare att bygga på träningsvärken oxå.

Det här är första gången jag skriver från min nya telefon :)


Stel

Först vattencore med fartig grupp och 30 minuter senare spinning/core i 60 minuter. Mina ben är inte snabba ikväll. Tur att jag har soffan och min nya telefon.
Synd att det blev flera timmars uppdatering och säkerhetskopiering.
Synd att jag är så korkad att det inte går...Det kanske är nu jag borde skaffa en Carl?Har alltid velat ha och gult har väl aldrig varit mer poppis?
Jag fortsätter med hemmadrömmarna och joo, det blir flytt.
Men jag drömmer mest om vad jag ska hänga upp på väggarna.

Kyla

Allt har frusit sönder, isolerade i skogen. Utan bil och internet. Vi myser och fryser. Ute håller vintern hårt i termometern. Bilen verkar funka igen men läker olja och kylarvätska. Håller tummarna för att vi ska ta oss till dagis och jobb imorrn.


RSS 2.0