Sart dags?

En gubbe på jobbet trodde att det snart var dags för förlossning för mig.

Gubben: Jasså, när ska du spricka då?
Jag: Eh, vadå?
Gubben: Jag ser att du är havande.
Jag: Jo det stämmer.
Gubben: Får jag gissa när då ska förlösas?
Gubben: MARS, eller kanske februari.
Jag: Eh nja, jag hoppas på juli.

Jag hoppas att jag inte redan ser så sprickfärdig ut

Energislukande

Vi var en sväng till Leo idag.

Lite bilder finns från en annan dag på samma ställe, då med Jessica, Tina och Kine

Måste sova nu.

 

 


LoveSå mycket kärlek.

Work it

Tuff dag men kul.
Kl 8.30 steg jag ombord på jobbet för möte som tog över 2 timmar! Efter det var det gympadags och fogarna värkte och höfterna knakade, inte skönt och inte OK i vecka 16. Sedan har jag arbetat själv till klockan 21.30 för att Johanna blev sjuk.

Lång dag men jag är otroligt nöjd, för en gångs skull har jag hunnit med allt jag har velat. Om jag fick skulle jag jobba långa dagar men få.

Nu har jag ätit middag och ska lägga mig raklång och känna på sprattlet därinne.

Snälla nån

Om du kan sticka, sticka då denna tröja. Den var ju underbar.
Och om min snälla mamma läser detta så vill jag önska mig en i julklapp 2016Och den här i storlek 68 till nästa år.

Här finns mer info och mönster

Hejhej

Nu har vi fått titta på den lilla i magen. Det är bara en vilket gjorde storebrodern helt förstörd, han ville att det skulle vara två. Han blev jätteledsen!

Jag blev tillbakaflyttad 10 dagar(!) så nun ska det fokuseras på 1 /7 istället. Vet inte om jag riktigt tror på det men den kommer ju hur som haver när den vill. Så jag är åter igen i vecka 16.

Könet kunde hon inte se så vi åker nog till grannstaden för att kolla det i framtiden, skulle vara kul att veta vad det är där inne en av gångerna.


...............................

Min dator har lagt av därför är det rätt tyst här.

Idag letar vi mina nycklar som är spårlöst försvunna sedan en vecka tillbaka.

Barngympa

Idag var det den stora dagen då jag skulle premiärstarta barngympa på Eddahallen. Hela Bhallen, inga åldrar, luddig information, många fina ungar och många trevliga föräldrar.

Mellan 10 och 14(!) skulle jag roa de små, jag hade hoppats att alla föräldrar skulle passa på att träna, stohandla eller dricka kaffe. Men det var bara två som tog sig lite egentid. Lite synd, jag känner mig lite hämmad i lekandet när mammor och pappor tittar på när jag leker med deras barn.

Jag fick många nya kompisar och hoppas att det är någonting som jag kan förtsätta att köra.

I slutet samlades vi i en ring och jag frågade alla barn vad deras favoritlek var, fick många bra svar och lärde mig många nya lekar. Att leka popcorn är visst jättepoppis.
En liten kille svarade att han gillar fotboll och katter.

På vägen hem, eller jag gick åt fel håll eftersom att jag skulle hämta Rocky så halkade jag till och föll på knä. Jag har så fruktansvärt ont i min höft och mina fogar. Vet inte om det är på grund av mycket stående, gående och busande idag men det känns som att det kommer på tok för tidigt.

Nu ska jag snart sova(och önska mig till vanlig vardag utan helger, helger, helger)

Vecka 16
Vecka 16

Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till.
Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.


RSS 2.0