IKEA

Snart bär det av till IKEA. Oj va det ska handlas! Blir perfekt för rockan att få nya möbler till sitt rum i 9 månaderspresent. Folk som bor i städer där Ikea finns ska vara lyckliga. vi måste köra ca 30 mil (eller nåt liknande). När man bodde i Uppsala kunde man ta bussen till Ikea en ledig dag bara för att titta, drömma och kanske köpa en ljuslykta. Nu är det mer hysteri, har sparat pengar sedan jul som ska ta slut. Ska packa väskan åt han som ska vara med farmor hela dagen imorgon å sen ska jag sova. Tack för disken!


image42
Lycklig

Glass i stora lass

Har hittat korten på Rocky när han äter sin första glass.


image34
Mmm vad är det här?image35
Riktigt gott.image36
Oj det lossnar stora bitar.image37
Iiiii va kallt!image38
Mums.image39
Kladdigt.image40
Pinnen var oxå god.image41
Kladdiga ungen fick bada efteråt, jätteglad!

Nu börjar det likna nåt

Tvättning ikväll igen! Men det är ganska trevligt, men inte tre gånger i veckan. Vi måste vara experter på att göra tvätt. Jag ska vara duktig idag å rensa bort vinterkläderna, har redan tömt fickorna och jag blev lite rik. Bingolottovinsten kom igår. Presentkort på Coop och en ny lott så ikväll ska vi fylla kylen å köpa nån gomat som vi kan bjuda mina föräldrar på, vi har ju lovat dom en middag i över ett år nu. Jag undrar varför vi skulle bjuda dom på mat. Ska även börja rensa överallt så att det ryms nya fina fynd för om 3 dagar bär det av till IKEA! Blir kul att få ordning på pojkrummet. Jag tror att det kommer bli mindre stökigt, men jag vet att det inte funkar så. Men vi får iaf mer förvaring till alla leksaker. Det är sjukt vad mycket leksaker en snart 9 månaders kan ha!Nu ställer han sig upp mot allt men han förstår inte att han inte kan stå så han faller lika ofta. Det bryr han sig inte om för han är sjukt nöjd när han står själv!

image31
image32
image33

Borta

Vi har haft datorkaos å allt på datorn är borta! Har inte ens en liten bild på rockan kvar, hemskt! Hoppas att jag lyckas hitta skivan där alla bilder är sparade någon gång! Hittade just svintotoppar i mitt hår, dags för klippning snart. Äntligen får jag gå till min frisör igen, ska aldig mer gå till någon annan. Missade tvättiden idag så jag måste till mamma, pappa å bror å tvätta imorgon. Jag troode att det var tisdag den 19 maj idag, inte ett endaste rätt. Har äntligen ombesiktat bilen, skönt att inte behöva tänka på det nåt mer, bara sommardäcken kvar sen behöver man inte tänka på den nå mer. Nu ska vi strax å hämta hem Handlar´n.


Tittut!

Vi lekte nyss Tittut å helt plötsligt säger Rockan "tittut"! Jag blev inte lite förvånad! Älskar duktigungen såå mycket! Vi har varit igång länge, var å lämnade bilen på lagning i morse skulle fixa vänster yttre styrled glapp. Det säger mig ingenting men det skulle då bli billigt, men man vet ju aldrig har ju inte betalat ännu! Jag och Rocky var i lekparken imorse å gungade å han fick leka i sanden för första gången, det var nog en lustig känsla för småfingrarna. Han smakade på sanden oxå, men det måste dom ju få göra för att upptäcka att det inte är någon hit. Då kom det ut en tant å skulle prata i evigheter! Men tanten var trevlig så det gjorde ingenting. Har kanske fått en ny kompis. Nu ska vi snart gå å hämta bilen å sen hämta pappan å åka å titta på William.

image28


image29

Bebisar

Nu har Hasse å Annah fått bebis! En lite pojke. Jag blev rörd till tårar när jag fick höra nyheten. Sånt händer bara när man blivit mamma. Det känns som att det var nyss min bebis var liten men han har ju hunnit bli 8 månader å lite till. Nu vet man inte var man har honom längre, kryper iväg på egna äventyr å roar sig själv i avlopp och med småskräp. Men det är kul det händer saker hela tiden å han lär sig nya saker å ljud varje dag.


Sitter å tittar på kort på Rocky när han var nyfödd. Oj vad han har vuxit!

image25
Inte ens en minut


image23
Färsk

image26
Första kläderna
image27
PyttelitenAgnes

Saknar lillvännen Agnes, nu har hon varit borta i 2 vekor. Saknar att mysa med henne i soffan när pojken ligger å sover. Saknar inte allt katthår, bajslådan å urineringen. Hoppas att hon börjar löpa snart så att hon får flytta hem. 
 

http://www.marifoto.se/gallery/album408 Vilken bild ska vi förstora?


Nu vaknar sparven, han ska få hjälpa mig att städa idag.

image20

Gullunge!

Mer påsk!

Hittade fler påskkort på Rockern

image17

image18

image19

Nu ska vi strax på påskkalas i bergsbyn å äta gott!

Glad Påsk

image14

image15

image16

Lååångfredag

Vi slappar idag. Ska snart testa nya dammsugaren som är utan påse! Väntar på påskkorten på rockan å sladden till kameran, men det händer inget.
Idag drog han sig upp till stående mot vardagsrumsbordet men föll ganska snabbt bakåt, tur att mamman e snabb ibland!

Jag kan!

Har sytt gardiner till Rockans rum nu. Fartdårar heter tyget. Älskar det!

image3
Idag ska det tvättas, lyssna på Electric Banana Band å spöka ut pojken till påskkärring!

Rocky

Idag har token ålat sig från vardagsrummet till sitt eget rum med hjälp av lite mutor! Han hittade även en snus under soffan nyss som han stoppade i munnen. Äcklit!
Ska gå ut på parkeringen nu å hämta pengar av hon som backade in i min bil!


image2


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0