Grattis pappa

Han fyller år idag.


Nu flyttar vi

Eller nja, inte nu. Jag packar och packar och packar. Imorgon ska André samla sina trupper och bärandet ska påbörjas.
Har jag någon trupp? Vill nån hjälpa? Jag lovar en inflyttningsfest utan dess like, men de som vill får ju komma på den även om man väljer att ligga på stranden och slappa imorgon.

Man gör många fynd när man packar, jag hittade mina piercingsmycken och wops så var jag piercad igen. Det gör så sjukt ont nu så jag vågar inte ta ut den.

Synes

Solen

Jag orkar inte vara ute nå mer idag. Det är ju helt galet varmt. Har varit på stan och handlat presilenter. Ville köpa kläder men orkade inte ens titta på kläder. Snart ska vi och hämta soffan. Kul att bära soffa när termometern visar 31,4 grader i skuggan.

Önskan

Jag fyllar snart år, 25 stycken. Jag önskar mig en kamera när jag fyller år, gärna en bra systemkamera men samtidigt är det är ju bra att ha en liten smidig digitalkamera. Det spelar ingen roll vilken kamera det är bara det är en kamera.

Den får gärna vara barntålig, vattentålig och strandlivstålig. Eller så kan det få ingå en superförsäkring som täcker allt sånt som jag lyckas med.




Jag har lyckats paja min brors kamera idag, den har jag lånat i ett år(han har typ 11 stycken). Om jag får en så slipper jag köpa två nya kameror.

En liten önskan bara...

Nya golvet














Underbar dag

Halva dagen spenderades på Vitbergsbadet med tokungar och toksolen. Kvällen har spenderats i lägenheten. Golvet i vardagsrummet, sovrummet och köket är färdigt. På fredag börjar vi bära saker. Jag kan dock inte förstå att vi ska bo där, känns overkligt.







Mina axlar har blivit torterade idag, jag har på mig en tunn tröja och jag känner hur det bränner rakt igenom den.

Jag känner ett litet WOOHOOOO

Jag ser slutet i tunneln, renoveringstunneln. Två golv är klara och tapeter i tre rum är uppe(inte klart). I helgen flyttar vi, det kommer inte att vara färdigt eller ens nästan färdigt men vi har inget val på tisdag ska vår nuvarande lägenhet vara städad och klar. Känner fortfarande paniken men satan i gatan va trevligt vi kommer att få det i fyran. Nu kan ni få komma och titta.





Imorgon öppnar GRILL`N.

Sår i ögat

Rocky sprang in i en golvplanka idag, plankan låg på tapetserarbordet i ögonhöjd för lillen. Vi har varit på akuten och på vårdcentralen, som tur var gick det bra. Han har ett sår som inte behöver behandlas.


Är det sommar?

Jag plockade världens största bukett med blommor på vägen hem igår, den gick inte ens hålla i med en hand. Jag slet med mig varenda blomma från stan och hem. Jag känner igen tistlarna, och lavendlarna. Jag ber om ursäkt om någon som läser detta saknar några av sina planterade blommor.


3

Three is a magic number (som dom sjunger i min telefon)

.

Tre jobb jag haft i min ungdom: Målat kanalskolans insida, Frukostvärdinna, målat barn på McD.
Tre gator jag bott på: Myntgatan, Styrbjörnsgatan, Ängesvägen
Tre saker jag gillar att se på tv: Desperata hemmafruarna, Inredningstv, Allsång.
Tre maträtter jag gärna äter: 
Potatis, god köttbit röd och saftig, min egen sallad.
Tre platser jag helst skulle vilja vara på nu:  På en solig strand, i en husvagn, hos frisören.



Myshörnan


Jag byggde en myshörna i vardagsrummet när soffan flyttade. Jag trivs här på golvet, nu ska jag vila innan det bli kvällsarbete.

Kul Glass

Har ni varit förbi den söta glasskuren på Vitberg ännu? Kanske inte, vädret har ju inte varit det bästa. I den orangeröda kuren finns det kulglass och snart även Våfflor, tjocka och fluffiga som kan får med nutella eller sylt eller glass.
Visst låter det underbart!?




Brickbord

Vill verkligen ha och behöver verkligen ett brickbord. Eftersom att R kissade på golvet på Hemtrevnad idag måste jag nog köpa ett. Eller önska mig ett. Vet bara inte vilket mönster jag vill ha på brickan. Gärna svart och vitt. Måste först se hur stor nya soffan är. Men det ska nog inte vara ett problem.


Getbergsvägen 36A(tror jag)

Vi är mitt uppe i renoveringen och det går inte så fort som jag vill att det ska göra. Om två veckor ska vi bo där och inget rum ärr färdigt. Jag vill inte slipa eller spackla mer nu vill jag bara tapetsera och flytta in. Dessutom ska det läggas in nytt valnötsgolv i alla rum. VI har det vi gör som ni förstår. Nu har soffan oxå kommit och vi har som ingenstans att ställa den eftersom att garaget är fyllt med annat skrot och en fetsoffa. Nu kommer lite dåliga bilder från början av rivningen. De flesta är tagna av Rocky som har blivit en riktig datanörd(han får datanörda medans vi arbetar).


Här kommer man in. Där ska väggen bli grå och en egenbyggd klädhängare ska byggas.


Rockys rum. Väggen mot dörren ska prydas av en bilbanetapet och väggen rakt fram och där sängen ska stå ska få Dinotapeten på sig. Resten blir vitt.


Pappas lekrum. Gult och svart ska det bli med en så stor soffa att han inte kommer att rymma sin dator.


Silverfiskhörnet.


Köket. Avlångt och liten matplatsdel.


I det huset bor Katrin.


I köket finns en ingång till föräldrasovrummet.


Rocky arbetar i sovrummet.


Utsikten. Det känns som att den här bilden visar i vilket skick hela lägenheten är.


Vardagsrum.


På ena väggen föll tapeterna av. På de andra gjorde dom inte det.


Hela hallen. 7 dörrar har den. Längst inne blir det grått de andra snuttväggarna ska bli grå/vitrandiga.


Utsikt från ballen. På den ska det mysas nästa sommar. I höst ska dom rivas och renoveras. Då ska även alla fönster bytas.


R i städskrubben.


Lilla toaletten. Den är nu mörkgrå. Kaklet ska bytas och en fräck spegel ska upp.


Avlånga toaletten. Där är fönstret bytt, vattenskadorna fixade och allt på väggarna är borta. Duschdraperiet är oxå borta. Det ska in ett bubbelbad och andra trevliga saker. Förhoppningsvis färgglada saker.


En efterbild:



Jag stod och försökte hålla tillbax glädjetårarna medans André tapetserade. Vardagsrummet saknar bara några småbitar sedan är det klart.


Ska ta fler bilder en annan dag.

Spikmattor

Det finns nu ett gäng spikmattor till salu. 450:- / st. Billigast i Sverige. Har ett gäng ute på tradera oxå.

Hör av dej om du vill köpa. Dom är gröna och sköna.


Silverfiskar igen

Inte kul. Rev tapet i ett hörn i AIKrummet och ut föll det ett tugotal silverfiskar. Vi avslutade dagen efter det.

Imorgon ska det ringas samtal. Vi kan ju inte göra nå mer där inne och Anticimex brukar komma efter en vecka. Dessutom tror jag att väggen är fuktig där. Jag tror att det är där balkongen sitter fast och det rinner in regnvatten. Idag känns det inte kul men vardagsrummet är nästan klart. Några småbitar fattas bara och det blev sååå bra.

SEMESTER

Äntligen! Mitt livs första semester.



Vi har mycket att göra men jag är lycklig ändå, jag ska vara ledig i tre veckor. Dom kommer att gå snabbt men det spelar ingen roll, jag har ju iaf jobbat ihop en semester till mig själv.

Tjenare

Vad händer här ute på internetet? Mår ni bra?

Jag har varken fungerande dator eller tid att slösurfa.

Det är mycket nu. I nya lägenheten är grundarbetet i full gång, inte jättemycket kvar. Men det är jobbigt vi är skitiga, dammiga och såriga. Oxå jobbar man dessutom. 

6 arbetsdagar kvar, sedan SEMESTER!

 

RSS 2.0