Dag ett på habiliteringen

Första dagen på kolbäckens habilitering. Det har gått skitbra. Lite svårt att hitta eftersom att inte ens Google visste att dom byggt om vägarna här men vi kom hit i tid. Möttes av trevliga logopeder, sjukgymnaster och andra duktiga människor. Började dagen med genomgång.

Sen fick vi rummet och efter det direkt till sjukgymnasten. Hon fick jobba lika hårt som Rocky för han körde med henne. Det passet slutade med att han skallade en baketkorg och stukade foten så vi tog lunchpaus.

Efter lunch var det logopedsamtal och det gick mycket bra. Vi blev helt impade över hur mycket han kan som vi inte vet om.

Efter det var det paus och arbetsterapeut(?) dör motorik och fingerfärdigheten testades. Samtidigt var pappan på samtal hos logopeden.

Efter det passet var Rocky slut! Han slocknade i bilen och efter en stunds vila tog vi en snabbis på stan och en middag på McD. Nom nom.

Kvällen bjöd på Bolibompa,teckningar och en kille som plötsligt kunde läsa!!! Jag testade honom, han läste tyst och svarade när han hade fått till ljuden rätt i hjärnan. Ännu mer impad mamma.


Dagens höjdpunkt var en Kines i en rondell, hon bara stod där och såg förvirrad ut. Rocky älskar Kineser och var överlycklig över den synen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0